Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque
Opskrift på nem og lækker ravioli, serveret "åben" imellem 2 lasagneplader. Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, - og retten er toppet med hummerbisque og friske grønne asparges.
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Virkelig nem og utrolig lækker ravioli, serveret “åben” imellem 2 lasagneplader.
Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, og retten er toppet med jomfruhummer bisque, friske grønne asparges og dild.
Du kan lave din egen jomfruhummerbisque, – der kan du bruge denne opskrift – klik her, og lave ca. 1/2 portion. Eller du kan købe en færdiglavet ved fiskehandleren, og blot tilsætte fløde.
Køber du bisquen færdiglavet, kan denne fantastiske forret faktisk laves på 20-25 minutter.
Den er virkelig nem at gå til, perfekt at servere for sine gæster, – og virkelig en skøn måde at servere ravioli på, på en ny og nemmere måde.
Du kan med fordel lige skumme bisquen/jomfruhummersuppen op med en stavblender inden servering, – det giver et flot udseende, men undlad hvis du føler dig presset, det er kun udseendet.
Den cremede bisque, der m

Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque

Opskrift på nem og lækker ravioli, serveret "åben" imellem 2 lasagneplader. Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, – og retten er toppet med hummerbisque og friske grønne asparges.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.41 fra 15 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 pk friske lasagneplader
  • 8 store jomfruhummer
  • 3 dl jomfruhummer bisque, – evt. 1/2 proton af denne – klik her – Eller køb end fiskehandleren
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 1 lille fed hvidløg, revet eller presset
  • 80 g frisk spinat
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 2 friske grønne asparges, skåret i tynde skiver
  • Salt og peber
  • Raps olie
  • Frisk dild til pynt

Sådan gør du

  • Skær lasagnepladen ud i 8 lige store stykker på ca. 8 cm i bredden og 10 cm i højden.
  • Pil og rens jomfruhummerne fri for tarm og urenheder. Dup dem tørre, og stik et tandstik eller lignende igennem dem, – så holder de formen når de steges.
  • Bring samtidig en gryde godt saltet vand i kog, så den er klar til at koge pastapladerne i.
  • Hæld jomfruhummerbisquen i en lille kasserolle og varm den op ved middel varme. Lad den stå imens retten laves, så bisquen er godt varm når den skal serveres.
  • Varm en smule olie på en pande, og steg jomfruhummerhalerne, på ryggen, ved god høj varme til de tager farve. Ca. et par minutter, – alt efter størrelse.
    Sluk for blusset, vend dem rundt og lad dem trække på panden i yderligere 1/2-1 minut, og læg dem derefter til side på en tallerken.
    Tag de 4 flotteste til side og fjern pinden, – dem bruger du til toppen.
    De sidste 4 hakker du groft.
  • På samme pande steges løg og hvidløg af i et par minutter ved middel varme, tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Hæld spinaten ved og lad den flade sammen.
  • Sluk for blusset og tilsæt hakket jomfruhummer og parmesan, – vend det godt sammen og smag til med salt og peber.
  • Kog lasagnepladerne i 3-4 minutter.
    *Har du en stavblender kan du imens give bisquen en tur, så den skummer. Det er kun for udseendets skyld, så undlad hvis du ikke ønsker dette.
  • Læg en lasagneplade på hver af de 4 serverings tallerkener, og top med en god skefuld fyld fra panden.
  • Slut af med endnu en lasagneplade over, og top denne med jomfruhummerbisque, rå snittede asparges, dild og friskkværnet peber.
    Velbekomme.
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque – Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)