
Virkelig nem og utrolig lækker ravioli, serveret “åben” imellem 2 lasagneplader.
Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, og retten er toppet med jomfruhummer bisque, friske grønne asparges og dild.
Du kan lave din egen jomfruhummerbisque, – der kan du bruge denne opskrift – klik her, og lave ca. 1/2 portion. Eller du kan købe en færdiglavet ved fiskehandleren, og blot tilsætte fløde.
Køber du bisquen færdiglavet, kan denne fantastiske forret faktisk laves på 20-25 minutter.
Den er virkelig nem at gå til, perfekt at servere for sine gæster, – og virkelig en skøn måde at servere ravioli på, på en ny og nemmere måde.
Du kan med fordel lige skumme bisquen/jomfruhummersuppen op med en stavblender inden servering, – det giver et flot udseende, men undlad hvis du føler dig presset, det er kun udseendet.
Den cremede bisque, der m

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 pk friske lasagneplader
- 8 store jomfruhummer
- 3 dl jomfruhummer bisque, – evt. 1/2 portion af denne – klik her – Eller køb end fiskehandleren
- 1 skalotteløg, finthakket
- 1 lille fed hvidløg, revet eller presset
- 80 g frisk spinat
- 40 g parmesan, fintrevet
- 2 friske grønne asparges, skåret i tynde skiver
- Salt og peber
- Raps olie
- Frisk dild til pynt
Instructions
- Skær lasagnepladen ud i 8 lige store stykker på ca. 8 cm i bredden og 10 cm i højden.
- Pil og rens jomfruhummerne fri for tarm og urenheder. Dup dem tørre, og stik et tandstik eller lignende igennem dem, – så holder de formen når de steges.
- Bring samtidig en gryde godt saltet vand i kog, så den er klar til at koge pastapladerne i.
- Hæld jomfruhummerbisquen i en lille kasserolle og varm den op ved middel varme. Lad den stå imens retten laves, så bisquen er godt varm når den skal serveres.
- Varm en smule olie på en pande, og steg jomfruhummerhalerne, på ryggen, ved god høj varme til de tager farve. Ca. et par minutter, – alt efter størrelse. Sluk for blusset, vend dem rundt og lad dem trække på panden i yderligere 1/2-1 minut, og læg dem derefter til side på en tallerken.Tag de 4 flotteste til side og fjern pinden, – dem bruger du til toppen.De sidste 4 hakker du groft.
- På samme pande steges løg og hvidløg af i et par minutter ved middel varme, tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
- Hæld spinaten ved og lad den flade sammen.
- Sluk for blusset og tilsæt hakket jomfruhummer og parmesan, – vend det godt sammen og smag til med salt og peber.
- Kog lasagnepladerne i 3-4 minutter.*Har du en stavblender kan du imens give bisquen en tur, så den skummer. Det er kun for udseendets skyld, så undlad hvis du ikke ønsker dette.
- Læg en lasagneplade på hver af de 4 serverings tallerkener, og top med en god skefuld fyld fra panden.
- Slut af med endnu en lasagneplade over, og top denne med jomfruhummerbisque, rå snittede asparges, dild og friskkværnet peber.Velbekomme.

Så nem og virkelig 🙂