Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque

Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer
Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque
Opskrift på nem og lækker ravioli, serveret "åben" imellem 2 lasagneplader. Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, - og retten er toppet med hummerbisque og friske grønne asparges.
Samlet tid: 20 minutter
4.80 fra 5 stemmer

Virkelig nem og utrolig lækker ravioli, serveret “åben” imellem 2 lasagneplader.
Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, og retten er toppet med jomfruhummer bisque, friske grønne asparges og dild.
Du kan lave din egen jomfruhummerbisque, – der kan du bruge denne opskrift – klik her, og lave ca. 1/2 portion. Eller du kan købe en færdiglavet ved fiskehandleren, og blot tilsætte fløde.
Køber du bisquen færdiglavet, kan denne fantastiske forret faktisk laves på 20-25 minutter.
Den er nem, perfekt at serveres for sine gæster, – og virkelig en skøn måde at servere ravioli på, på en ny og nemmere måde.
Du kan med fordel lige skumme bisquen op med en stavblender inden servering, – det giver et flot udseende, men undlad hvis du føler dig presset, det er kun udseendet.

Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Åben ravioli med jomfruhummer, spinat og jomfruhummer bisque

Opskrift på nem og lækker ravioli, serveret "åben" imellem 2 lasagneplader. Fyldet er lavet med hakket jomfruhummer, spinat og parmesan, – og retten er toppet med hummerbisque og friske grønne asparges.
4.80 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk friske lasagneplader
  • 8 store jomfruhummer
  • 3 dl jomfruhummer bisque, – evt. 1/2 proton af denne – klik her – Eller køb end fiskehandleren
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 1 lille fed hvidløg, revet eller presset
  • 80 g frisk spinat
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 2 friske grønne asparges, skåret i tynde skiver
  • Salt og peber
  • Raps olie
  • Frisk dild til pynt

Sådan gør du

  • Skær lasagnepladen ud i 8 lige store stykker på ca. 8 cm i bredden og 10 cm i højden.
  • Pil og rens jomfruhummerne fri for tarm og urenheder. Dup dem tørre, og stik et tandstik eller lignende igennem dem, – så holder de formen når de steges.
  • Bring samtidig en gryde godt saltet vand i kog, så den er klar til at koge pastapladerne i.
  • Hæld jomfruhummerbisquen i en lille kasserolle og varm den op ved middel varme. Lad den stå imens retten laves, så bisquen er godt varm når den skal serveres.
  • Varm en smule olie på en pande, og steg jomfruhummerhalerne, på ryggen, ved god høj varme til de tager farve. Ca. et par minutter, – alt efter størrelse.
    Sluk for blusset, vend dem rundt og lad dem trække på panden i yderligere 1/2-1 minut, og læg dem derefter til side på en tallerken.
    Tag de 4 flotteste til side og fjern pinden, – dem bruger du til toppen.
    De sidste 4 hakker du groft.
  • På samme pande steges løg og hvidløg af i et par minutter ved middel varme, tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Hæld spinaten ved og lad den flade sammen.
  • Sluk for blusset og tilsæt hakket jomfruhummer og parmesan, – vend det godt sammen og smag til med salt og peber.
  • Kog lasagnepladerne i 3-4 minutter.
    *Har du en stavblender kan du imens give bisquen en tur, så den skummer. Det er kun for udseendets skyld, så undlad hvis du ikke ønsker dette.
  • Læg en lasagneplade på hver af de 4 serverings tallerkener, og top med en god skefuld fyld fra panden.
  • Slut af med endnu en lasagneplade over, og top denne med jomfruhummerbisque, rå snittede asparges, dild og friskkværnet peber.
    Velbekomme.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque - Opskrift på ravioli med jomfruhummer
Åben ravioli med jomfruhummer og bisque – Opskrift på ravioli med jomfruhummer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse