Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer

Kartofler med urtecreme og bacon

Kartofler med urtecreme og bacon
Opskrift på nem og lækker appetizer med ovnbagte kartofler, urtecreme og knust bacon.
Alt efter hvor mange slags appetizere der er, så skal man beregne ca. 2-3 stk pr. person.
Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer

Super nem og virkelig lækker lille appetizer med bagte salte kartofler, fyldig urtecreme og knust bacon, – perfekt som stående snack.
De er ultra nemme at lave, og så smager de bare ustyrlig godt altså.
Beregn 2-3 stk pr. person hvis der er andre appetizers, – men vær forberedt på at mange spiser flere 😉

Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer

Kartofler med urtecreme og bacon

Opskrift på nem og lækker appetizer med ovnbagte kartofler, urtecreme og knust bacon.
Alt efter hvor mange slags appetizere der er, så skal man beregne ca. 2-3 stk pr. person.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Kartoflerne

  • 20 små kartofler, – mundret størrelse
  • 80 g bacon
  • Olie
  • Salt
  • Finthakket forårsløg og purløg til toppen

Urtecreme

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayo
  • 1 håndfuld friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
  • Salt og peber

Sådan gør du

Kartoflerne

  • Rens kartoflerne fri for urenheder og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Vend dem i en smule olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, – krydr med salt.
  • Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min.
  • Lad kartoflerne køle af på køkkenbordet.
  • Steg i mellemtiden baconen sprød på en pande, og lad den derefter suge på lidt køkkenrulle.

Urtecreme

  • Bland creme fraiche, mayonnaise og finthakkede urter, – der skal være masser af urter i dressingen, så giv den en god håndfuld.
  • Smag dressingen til med salt og peber.

Servering

  • Hak baconen fint.
  • Skær et kryds i toppen af hver kartoffel og mas den let så den åbner sig.
  • Placer en klat urtecreme i hver kartoffel, og top med finthakket bacon, purløg og forårsløg.
Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer
Kartofler med urtecreme og bacon – Opskrift på appetizer
Kartofler med urtecreme og bacon - Opskrift på appetizer
Kartofler med urtecreme og bacon – Opskrift på appetizer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)