Masi Campofiorin - Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel

Masi Campofiorin – Rosso del Veronese IGT 2017

Reklame// Endnu et skønt samarbejdet med Masi, – fantastiske rødvine bliver man bare aldrig træt af. Denne skønne flaske er virkelig værd at prøve, – jeg serverede den til denne lækre ravioli med osso buco og trøffel.

Masi Campofiorin - Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel
Masi Campofiorin – Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel

Lidt om vinen
En fantastisk rødvin fra Masi, – dyb og rund i smagen, og en vin med masser af fylde og en skøn sødme.
Vinen er, ligesom Masi’s Amarone, produceret på druer behandlet efter appassimentsmetoden, – dvs. tørret på bambus reoler vinteren over, for at fremme en intens og fyldig aroma. Med sine lækre bløde tanniner er vinen “let af drikke”, og en fantastisk vin til prisen.

Masi Campofiorin - Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel
Masi Campofiorin – Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel

Serveringsforslag
En vin med mange serveringsmuligheder, faktisk går den med de fleste “rødvins retter”, – men går særlig godt sammen med pastaretter med gode kraftige saucer, modne oste og mørkt kød.

Jeg har valgt at servere denne Campofiorin til en lækker ravioli med Osso buco, en brunet salviesmør og masser af frisk trøffel på toppen.

Vinen passer perfekt til det den gode fedme der er i fyldet, den kraftige smag af trøffel, – og den enkelte med stadig smagfulde smørsauce med salvie.
En vin jeg uden tvivl kommer til at servere sommer som vinter, – til oste, pasta eller bare for at nyde et glas.

Masi Campofiorin - Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel
Masi Campofiorin – Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel
Masi Campofiorin - Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel
Masi Campofiorin – Opskrift med ravioli, osso buco og trøffel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *