Knækbrød med surdej - Opskrift på knækbrød med surdej

Knækbrød med surdej

Knækbrød med surdej
Opskrift på den lækreste knækbrød med surdej.
Denne opskrift giver 2 bageplader.
Knækbrød med surdej - Opskrift på knækbrød med surdej

Det lækreste knækbrød fyldt med kerner og en mild smag af surdej.
Der er altså ikke noget som hjemmebagt knækbrød, – det er så nemt at lave og så smager det altså bare fantastisk. Dette knækbrød er lækker sprødt, fyldt med kerner, og surdejen giver en skøn smag og aroma til knækbrødet.

Knækbrød med surdej - Opskrift på knækbrød med surdej

Knækbrød med surdej

Opskrift på den lækreste knækbrød med surdej.
Denne opskrift giver 2 bageplader.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 25 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 dl

    solsikkekerner

  • 1 dl

    lys sesamfrø

  • 1 dl

    græskarkerner

  • 1 dl

    hørfrø

  • 1 1/2 dl

    havregryn

  • 3 1/2 dl

    hvedemel

  • 1 dl

    tynd surdej, Biga

  • 1 dl

    vand

  • 1 1/2 dl

    raps eller olivenolie

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 2 tsk

    salt, fint

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter surdej, vand og olie.
  • Rør det sammen med en ske eller gaffel.
  • Del dejen i to og rul hver del ud mellem 2 stykker bagepapir så det ca. fylder en bageplade hver, - ca. 3 mm tykt.
  • Placer bagepapiret med dejen på, på en bageplade og rids dejen i de ønskede størrelser knækbrød.
  • Bag hver portion ved 200 grader i ca. 20 minutter almindelig ovn, eller begge plader på samme tid ved ca. 180 grader varmluft, - byt evt. rundt på pladerne halvvejs.

Kommentarer

  1. Jette Etly Binder

    Hvis man gerne vil lave det uden solsikke- og græskarkerner, hvor mange sesam- og hørfrø, skal man så bruge?

    • Hej Jette

      Du skal blot tilsætte samme mængde af de andre kerner, – så du skrifter blot ud som du foretrækker det 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)