Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen

Hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål
Opskrift på lækker hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen

Lækker hjemmelavet rødkål, – det smager altså bare meget bedre end det man køber og så er det altså super nemt at lave.
Rødkål hører sig især julen til, men det fungerer altså også formidabelt til en grillet ribbensteg eller klassiske frikadeller forår, sommer og efterår.

Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen

Hjemmelavet rødkål

Opskrift på lækker hjemmelavet rødkål
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 500 g

    rødkål, fintsnittet

  • 1 1/2 dl ribssaft, koncentreret (eller 1 dl ribsgele + 1/2 dl vand)
  • 1/2 dl

    klar eddike

  • 50 g

    smør

  • 1 spsk

    sukker

  • 1 tsk

    salt

  • 1 knsp

    nelliker, stødt - smag til undervejs om den skal have lidt mere

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og svits kålen ved medium varme til den falder sammen, - rør undervejs.
  • Hæld ribssaft, eddike, sukker, salt og nelliker ved og lad rødkålen simre under låg et par timer, - rør undervejs.
  • Smag kålen til og server den lun.
Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål – Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål – Opskrift på rødkål til flæskestegen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*