Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen

Hjemmelavet rødkål

Lækker hjemmelavet rødkål, – det smager altså bare meget bedre end det man køber og så er det altså super nemt at lave.
Rødkål hører sig især julen til, men det fungerer altså også formidabelt til en grillet ribbensteg eller klassiske frikadeller forår, sommer og efterår.

Hjemmelavet rødkål

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 2 1/2 time

Opskrift på lækker hjemmelavet rødkål

Ingredienser

  • 500 g rødkål, fintsnittet
  • 1 1/2 dl ribssaft, koncentreret (eller 1 dl ribsgele + 1/2 dl vand)
  • 1/2 dl klar eddike
  • 50 g smør
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp nelliker, stødt - smag til undervejs om den skal have lidt mere

Fremgangsmåde

1

Smelt smørret i en gryde og svits kålen ved medium varme til den falder sammen, - rør undervejs.

2

Hæld ribssaft, eddike, sukker, salt og nelliker ved og lad rødkålen simre under låg et par timer, - rør undervejs.

3

Smag kålen til og server den lun.

Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål – Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål - Opskrift på rødkål til flæskestegen
Hjemmelavet rødkål – Opskrift på rødkål til flæskestegen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*