Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Hjemmelavet kebab – Pita kebab

Hjemmelavet kebab - Pita kebab
Opskrift på hjemmelavet pita kebab, - lavet med reste kød eller fersk kød.
Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Lækker hjemmelavet pita kebab, – super nemt og super lækkert.
Hjemmelavet kebab kan laves af både fersk kød eller rester af andet kød, – kylling, bøf, flæskesteg, lammekølle eller lignende.
Denne opskrift på hjemmelavet kebab tager udgangspunkt i at du bruger rester af tilberedt kød. Bruger du fersk kød er fremgangsmåden egentlig den samme, – stegetiden er blot et par minutter længere.
Server din hjemmelavede kebab i friskbagte pitabrød – klik her eller en portion pandestegte fladbrød – klik her.

Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Hjemmelavet kebab - Pita kebab

Opskrift på hjemmelavet pita kebab, - lavet med reste kød eller fersk kød.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.47 fra 15 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Mellemøsten, Tyrkisk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Fyld

Sådan gør du

  • Varm en god sjat olie på en pande og steg kødet af med kebabkrydderi, - det skal stå ved middel varme og blive godt brunet.
    Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.
  • Snit grøntsagerne som ønsket, og lun pitabrødene.
  • Fyld de lune pitabrød med masser af friske salater, kebab kød og dressing.
Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab
Hjemmelavet kebab – Opskrift på hjemmelavet kebab
Hjemmelavet kebab- Opskrift på hjemmelavet kebab af lam
Hjemmelavet kebab- Opskrift på hjemmelavet kebab af lam

Kommentarer

  1. Virkelig god opskrift.
    Krydderiblandningen er meget fin.

  2. Fredrik Niemeyer

    Kære Dianna,

    Godt nok mange år siden. Super fedt du har lavet denne side, med mange fine opskrifter. Håber du har det godt ? Kh Fredrik fra Humlebæk / Niklas gamle ven fra de unge dage.

    • Hej Fredrik

      Ej hvor hyggeligt du følger med – og ja, det er godt nok mange år siden 😉
      Jeg har det fantastisk tak – det håber jeg også du har.

      Tusind tak for de søde ord 🙂

      Kh Dianna

4.47 from 15 votes (15 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)