
Lækker hjemmelavet pita kebab – super nemt og super lækkert.
Hjemmelavet kebab kan laves af både fersk kød eller rester af tilberedt kød, – kylling, bøf, flæskesteg, lammekølle eller lignende.
Denne opskrift på hjemmelavet kebab tager udgangspunkt i at du bruger rester af tilberedt kød. Bruger du fersk kød er fremgangsmåden egentlig den samme, stegetiden er blot et par minutter længere.
Server din hjemmelavede kebab i friskbagte pitabrød – klik her eller en portion pandestegte fladbrød – klik her. Prøv med denne lækreste creme fraiche dressing – klik her eller cremet hvidløgsdressing – klik her.

Hjemmelavet kebab – Pita kebab
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Fyld
- 600 g
kødrester (eller fersk kød), skåret i tynde skiver
- 2 spsk kebabkrydderi, – klik her for opskriften
- Olie til stegning
-
Evt. lidt salt og peber
- Blandede friske grøntsager, – romaine/iceberg, agurk, tomater og rødløg
- Creme fraiche dressing – klik her
- Chili dressing – klik her
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Varm en god sjat olie på en pande og steg kødet af med kebabkrydderi, – det skal stå ved middel varme og blive godt brunet.Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.
- Snit grøntsagerne som ønsket, og lun pitabrødene.
- Fyld de lune pitabrød med masser af friske salater, kebab kød og dressing.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Virkelig god opskrift.
Krydderiblandningen er meget fin.
Det er jeg rigtig glad for at høre, – tusind tak 🙂
Rigtig god aften.
Mange hilsner
Dianna
Kære Dianna,
Godt nok mange år siden. Super fedt du har lavet denne side, med mange fine opskrifter. Håber du har det godt ? Kh Fredrik fra Humlebæk / Niklas gamle ven fra de unge dage.
Hej Fredrik
Ej hvor hyggeligt du følger med – og ja, det er godt nok mange år siden 😉
Jeg har det fantastisk tak – det håber jeg også du har.
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
Rigtig god opskrift. Det smager lige som det skal.
5 stjerner herfra!!
Hej Hjalte
Hor er det fantastisk at høre – tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna