Lækker hjemmelavet pita kebab, – super nemt og super lækkert.
Hjemmelavet kebab kan laves af både fersk kød eller rester af andet kød, – kylling, bøf, flæskesteg, lammekølle eller lignende.
Denne opskrift på hjemmelavet kebab tager udgangspunkt i at du bruger rester af tilberedt kød. Bruger du fersk kød er fremgangsmåden egentlig den samme, – stegetiden er blot et par minutter længere.
Server din hjemmelavede kebab i friskbagte pitabrød – klik her eller en portion pandestegte fladbrød – klik her.
Hjemmelavet kebab - Pita kebab
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Fyld
- 600 g
kødrester (eller fersk kød), skåret i tynde skiver
- 2 spsk kebabkrydderi, - klik her for opskriften
- Olie til stegning
-
Evt. lidt salt og peber
- Blandede friske grøntsager, - romaine/iceberg, agurk, tomater og rødløg
- Creme fraiche dressing - klik her
- Chili dressing - klik her
Sådan gør du
- Varm en god sjat olie på en pande og steg kødet af med kebabkrydderi, - det skal stå ved middel varme og blive godt brunet.Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.
- Snit grøntsagerne som ønsket, og lun pitabrødene.
- Fyld de lune pitabrød med masser af friske salater, kebab kød og dressing.
Virkelig god opskrift.
Krydderiblandningen er meget fin.
Det er jeg rigtig glad for at høre, – tusind tak 🙂
Rigtig god aften.
Mange hilsner
Dianna