Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Hjemmelavet kebab – Pita kebab

Hjemmelavet kebab - Pita kebab
Opskrift på hjemmelavet pita kebab, - lavet med reste kød eller fersk kød.
Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Lækker hjemmelavet pita kebab, – super nemt og super lækkert.
Hjemmelavet kebab kan laves af både fersk kød eller rester af andet kød, – kylling, bøf, flæskesteg, lammekølle eller lignende.
Denne opskrift på hjemmelavet kebab tager udgangspunkt i at du bruger rester af tilberedt kød. Bruger du fersk kød er fremgangsmåden egentlig den samme, – stegetiden er blot et par minutter længere.
Server din hjemmelavede kebab i friskbagte pitabrød – klik her eller en portion pandestegte fladbrød – klik her.

Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab

Hjemmelavet kebab - Pita kebab

Opskrift på hjemmelavet pita kebab, - lavet med reste kød eller fersk kød.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.47 fra 15 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Mellemøsten, Tyrkisk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Fyld

Sådan gør du

  • Varm en god sjat olie på en pande og steg kødet af med kebabkrydderi, - det skal stå ved middel varme og blive godt brunet.
    Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.
  • Snit grøntsagerne som ønsket, og lun pitabrødene.
  • Fyld de lune pitabrød med masser af friske salater, kebab kød og dressing.
Hjemmelavet kebab - Opskrift på hjemmelavet kebab
Hjemmelavet kebab – Opskrift på hjemmelavet kebab
Hjemmelavet kebab- Opskrift på hjemmelavet kebab af lam
Hjemmelavet kebab- Opskrift på hjemmelavet kebab af lam

Kommentarer

  1. Virkelig god opskrift.
    Krydderiblandningen er meget fin.

Skriv et svar til Hell Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)