Kebabkrydderi - Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi

Hjemmelavet kebabkrydderi – shawarma krydderi

Hjemmelavet kebabkrydderi
Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi
Kebabkrydderi - Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi

Super lækkert kebabkrydderi der passer til både lam, okse, svinekød og kylling. Smagen er lækker krydret og styrken kan varieres alt efter hvor meget krydderi man tilsætter til kødet.
Denne portion giver nok til ca. 3-4 middage, alt efter måltidets størrelse.

Kebabkrydderi - Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi

Hjemmelavet kebabkrydderi

Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 5 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 3 tsk

    spidskommen, stødt

  • 3 tsk

    koriander, stødt

  • 2 tsk

    muskatnød, revet eller stødt

  • 2 tsk

    hvidløgspulver

  • 3 tsk

    paprika

  • 2 tsk

    løgpulver

  • 1 tsk

    fint salt

  • 1 tsk

    kardemomme, stødt

  • 1/2 tsk

    nelliker, stødt

  • 1/2 tsk

    cayenne

  • 1/2 tsk

    ingefær, stødt

  • 3/4 tsk

    kanel

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne sammen og opbevar den i et tomt krydderiglas eller lignende.

Kommentarer

  1. Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros

  2. Pingback: Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*