Super lækkert kebabkrydderi der passer til både lam, okse, svinekød og kylling. Smagen er lækker krydret og styrken kan varieres alt efter hvor meget krydderi man tilsætter til kødet.
Denne portion giver nok til ca. 3-4 middage, alt efter måltidets størrelse.
Hjemmelavet kebabkrydderi
Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi
Ingredienser
- 3 tsk spidskommen, stødt
- 3 tsk koriander, stødt
- 2 tsk muskatnød, revet eller stødt
- 2 tsk hvidløgspulver
- 3 tsk paprika
- 2 tsk løgpulver
- 1 tsk fint salt
- 1 tsk kardemomme, stødt
- 1/2 tsk nelliker, stødt
- 1/2-1 tsk cayenne
- 1/2 tsk ingefær, stødt
- 3/4 tsk kanel
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen og opbevar den i et tomt krydderiglas eller lignende.
Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros
Pingback: Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab