Kebabkrydderi - Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi

Hjemmelavet kebabkrydderi – shawarma krydderi

Super lækkert kebabkrydderi der passer til både lam, okse, svinekød og kylling. Smagen er lækker krydret og styrken kan varieres alt efter hvor meget krydderi man tilsætter til kødet.
Denne portion giver nok til ca. 3-4 middage, alt efter måltidets størrelse.

Hjemmelavet kebabkrydderi

By Dianna Brinch
Tid: 5 min.

Opskrift på hjemmelavet kebab/shawarma krydderi

Ingredienser

  • 3 tsk spidskommen, stødt
  • 3 tsk koriander, stødt
  • 2 tsk muskatnød, revet eller stødt
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk løgpulver
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk kardemomme, stødt
  • 1/2 tsk nelliker, stødt
  • 1/2-1 tsk cayenne
  • 1/2 tsk ingefær, stødt
  • 3/4 tsk kanel

Fremgangsmåde

1

Bland alle ingredienserne sammen og opbevar den i et tomt krydderiglas eller lignende.

Kommentarer

  1. Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros

  2. Pingback: Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*