Skøn opskrift på klassisk creme fraiche dressing med masser af purløg. Den er super nem at lave, og smager bare virkelig godt, enkelt og cremet.
Brug den til alle former for grillet kød, grøntsager eller i et pitabrød, – den passer til nærmest alt.
Creme fraiche dressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 1 bdt
purløg, finthakket (ca. 1 dl)
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- 1 nip
sukker
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør ingredienserne godt sammen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.Creme fraiche dressing holder sig fint 4-5 dage på køl, - hvis alle ingredienserne er friske.
Pingback: Kyllinge gyros i pita - Opskrift på græsk gyros
Pingback: Hjemmelavet durum med kyllinge kebab - Hjemmelavet shawarma
Opskriften er god, men det er som om der mangler noget.
Jeg kan ikke lige sætte min finger på det..
Men den er fantastisk på nybagt pizza på grillen..
Hvor lang tid kan dressingen holde sig, hvis den kommer i et glas med lufttæt skruelåg..
Hej Mads
Jeg har faktisk lige opdateret opskrift med et enkelt ingrediens, som jeg synes giver dressingen det sidste pift – nemlig løgpulver.
Prøv det næste gang, det giver en godt dybde til smagen 🙂
Dbh Dianna
Prøv med en smugle friskrevet ingefær 🙂
Hej Martine
Uhhh det må jeg prøve næste gang, tak 🙂
Kh Dianna
Omg