Opskrift på Grøntsagsfrikadeller

Grøntsagsfrikadeller

Grøntsagsfrikadeller
Opskrift på grøntsagsfrikadeller
Denne portion giver ca. 12 stk
Opskrift på Grøntsagsfrikadeller

Hvem siger at grøntsagsfrikadeller skal være kedelige?
Vi har her valgt at lave en lille appatizer af en klassisk sprød grøntsagsfrikadelle, og toppet den med syltede rødløg, syltede sennepsfrø og årstidens krydderurter.

Vi laver rigtig ofte de her grøntsagsfrikadeller, de er utrolig velsmagende, man får brugt en masse grøntsagsrester fra køleskabet og så er de super lækre til en ugentlig vegetar dag.

Opskrift på Grøntsagsfrikadeller

Grøntsagsfrikadeller

Opskrift på grøntsagsfrikadeller
Denne portion giver ca. 12 stk
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

3.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1

    blomkåls eller broccoli stok, groftrevet

  • 1

    løg, grofthakket

  • 1/2

    squash, groft revet

  • 1/2

    peberfrugt, groftrevet

  • 1

    gulerod, groftrevet

  • 1lille dåse

    majs, drænet

  • 75 g

    kikærtemel (almindelig hvedemel kan også sagtens bruges)

  • 30 g

    parmesan, revet

  • 1

    æg

  • Salt og peber

  • Krydderier efter ønske

  • Smør og olie til stegning

Sådan gør du

  • Bland de groftrevne grøntsager i en skål og tilsæt majs, parmesan, æg og kikærtemel.
  • Krydder med salt og peber, og gerne andre krydderier efter eget ønske, og vend blandingen godt sammen.
  • Smelt smørret og lidt olie på en pande, og steg grøntsagsfrikadellerne gyldne på begge sider ved middel varme.
  • Server straks imens dine grøntsagsfrikadeller stadig er lækre sprøde.

Noter

Grøntsagsfrikadellerne kan med fordel serveres med en lækker salat og ærtedip, - så har du et hurtigt, lækkert og vegetarvenligt måltid.
Alle grøntsager kan brugs, og ligger du ikke inde med f.eks. squash bruger du en ekstra gulerod, pastinak eller lignende, det hele fungerer og smager super lækkert.

Kommentarer

  1. Pingback: Couscous frikadeller - Opskrift på vegetar frikadeller

  2. Lillian Egedal

    Hvad serverer i til grønsagsfriladrllet?

    • Hej Lillian

      Det er meget forskelligt. Spiser vi dem som “erstatning” for kød, – så serverer jeg dem med en god grov salat, stegte kartofler og en god dip eller lignende.
      Men bruger dem også som tilbehør til et stykke stegt kylling, svinemørbrad og lignende, – og igen med en form for sprød salat.

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)