Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza

Pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone

Lækker pizza bianco, fyldt med mozzarella og mascarpone, – cremet og lækker. Derudover toppet med hokkaido græskar i tynde skiver, hjemmelavet pesto, ruccola og pinjekerner, – masser af smag, og skøn kombination.
Jeg havde en rest hokkaido græskar liggende i køleskabet, – og da den stod på pizza, tænkte jeg, at det da var en skøn mulighed for at lave en ny lækker topping. Det blev møg lækkert altså, – og som altid er jeg jo kæmpe fan af pizza bianco med masser af mascarpone, uhmm.
Jeg vil anbefale en god hjemmelavet grøn pesto, – prøv denne ruccola pesto, den er perfekt til denne pizza.

Pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på lækker pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 3-4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 200 g mascarpone
  • 1 dl grøn pesto, - prøv denne ruccola pesto
  • 1/2 hokkaido græskar
  • 4 håndfulde ruccola
  • 50 g pinjekerner
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Skær græskarret i ultra tynde skiver, - gerne på et mandolinjern.

2

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

3

Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.

4

Top med græskar, klatter af pesto og drys med pinjekerner. Krydr med salt og peber.

5

Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.

6

Server pizzaerne toppet med frisk ruccola.

Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar – Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar – Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar – Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar - Opskrift på græskar pizza
Pizza bianco med græskar – Opskrift på græskar pizza

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*