Grillet avocado, caviar og creme fraiche, – så enkelt kan det gøres.
Min mand har været i køkkenet igen, og lavet denne her lækre sag.
Nem og lækker forret der kan laves på absolut ingen tid, og som smager helt vidunderligt.
Ren forkælelse af dine smagsløg, – cremet, mild og blød, og helt perfekt som forret for dine gæster.
Top med den mængde caviar du foretrækker, – nogle ønsker mere end andre. For mig er 30 gram til 4 personer rigeligt, – mens andre foretrækker noget mere.
Grillet avocado med caviar
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 avocadoer
- 4 spsk creme fraiche 38%
- 1 dåse caviar, jeg foretrækker gold 30-50 gram alt efter hvor meget man ønsker
- 1/2 citron, saften heraf
- 1 spsk finthakket purløg
- Salt og peber
- Evt. lavendelblomster og dild
Sådan gør du
- Halver avocadoerne, fjern stenene, og grill dem på en varm grillpande til de tager farve, – ca. 3 minutter.
- Fjern skallen fra avocadoerne med en ske, og læg en halvdel på hver tallerken.*Du kan med fordel skære en smule af rundingen, så den ligger stabilt på tallerkenen.
- Giv avocadoerne en smule citronsaft på toppen, krydr med friskkværnet peber og en smule salt
- Læg en skefuld creme fraiche i hullet hvor stenen har siddet, og top med caviar. Brug den mængde du foretrækker.
- Drys med purløg, – og evt. et par lavendelblomster og dildkviste.