Opskrift på den lækreste simple forret, - grillet avocado med creme fraiche og caviar.
Ret Forret
Køkken Dansk
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
2avocadoer
4spskcreme fraiche 38%
1dåse caviar, jeg foretrækker gold30-50 gram alt efter hvor meget man ønsker
1/2citron, saften heraf
1spskfinthakket purløg
Salt og peber
Evt. lavendelblomster og dild
Sådan gør du
Halver avocadoerne, fjern stenene, og grill dem på en varm grillpande til de tager farve, - ca. 3 minutter.
Fjern skallen fra avocadoerne med en ske, og læg en halvdel på hver tallerken.*Du kan med fordel skære en smule af rundingen, så den ligger stabilt på tallerkenen.
Giv avocadoerne en smule citronsaft på toppen, krydr med friskkværnet peber og en smule salt
Læg en skefuld creme fraiche i hullet hvor stenen har siddet, og top med caviar. Brug den mængde du foretrækker.
Drys med purløg, - og evt. et par lavendelblomster og dildkviste.