Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo

Gourmet hotdog med kål og røget mayo

Gourmet hotdog med kål og røget mayo
Opskrift på den lækreste hotdog med topping af kål, syltede løg og røget mayo.
Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo

Helt fantastisk hotdog, der virkelig slår benene væk under én. Variationen med røget mayo, fintsnittet kål og syltede løg passer perfekt sammen, og det er en super lækker måde at få en hotdog på, – 100% min favorit.
Prøv også vores opskrift på klassisk gourmet hotdog, den sætter lidt mere kulør på sommergrill med venner og familie, og vil uden tvivl være et sikkert hit.
De er serveret i lækre hjemmebagte pølsebrød, – en nem og super lækker opskrift der giver nogle store saftige pølsebrød.

Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo

Gourmet hotdog med kål og røget mayo

Opskrift på den lækreste hotdog med topping af kål, syltede løg og røget mayo.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.34 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Ændre antal6 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Pølsebrød

  • 40 g

    gær

  • 4 dl

    lunken danskvand eller vand

  • 640 g

    hvedemel

  • 1

    æg

  • 50 g

    smør, smeltet og afkølet

  • 2 spsk

    sukker

  • 1 1/2 tsk

    salt

  • Mælk til pensling

  • Evt. sesam til toppen

Røget mayo

  • 6 spsk

    god mayo

  • 1 tsk

    røget paprika

  • 1 tsk

    tørret ramsløg

Derudover

  • 12

    gode grill pølser

  • 1/2

    lille spidskål, gerne en blanding af rød og grøn

  • Syltede rødløg

  • Ketchup

  • Karse

Sådan gør du

Pølsebrød

  • Opløs gæren i vandet, og tilsæt derefter sukker, æg og smeltet smør.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen sammen med saltet, og rør dejen godt sammen, meget gerne på maskine, til den slipper kanterne, ca. 5-8 min. Dejen skal være let fugtig.
  • Tag lidt olie på hænderne og saml dejen til en kugle. Smør skålen med lidt olie og læg dejen tilbage heri.
  • Dæk skålen med film og et klæde og lad den hæve et lunt sted i en lille time.
  • Del dejen i 12 lige store stykker, ca. 100 g/stk. Spænd først dejen lidt op, - tag lidt olie på hænderne og form til en bolle og fold bunden ind over hinanden. Tril derefter bollen til en lang pølse, evt. men lidt mere olie på bord og hænder, og mas dem let flade.
  • Placer pølsebrødene på en bageplade beklædt med bagepapir, - de hæver en del, så ønsker man ikke de hæver sammen skal der kun være 6 på hver bageplade.
  • Læg et klæde over og lad dem efterhæve i ca. 30-45 min.
  • Pensl med mælk og drys evt. med sesam og bag pølsebrødene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min. Har man dampprogram kan det varm anbefales at bruge det, - det gør brødet endnu mere saftigt og lækkert.

Røget mayo

  • Bland ingredienserne til mayonnaisen og hæld den på en sprøjtepose eller en sprøjte flaske så du kan anrette den i striber.

Anretning

  • Snit kålen fint, - så tynd som mulig.
  • Grill pølserne til de er gyldne, sprøde og gennem varme.
  • Varm evt. brødene hurtigt på grillen, hvis ikke de er lavet kort inden og stadig er lune.
  • Skær brødet op og læg en stribe ketchup i bunden. Læg pølsen oveni og top med 2 tykke striber røget mayo.
  • Placer en god håndfuld fintsnittet kål ovenpå dressingen, top med syltede rødløg og en fint drys karse.
Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo
Gourmet hotdog – Opskrift med kål og røget mayo
Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo
Gourmet hotdog – Opskrift med kål og røget mayo
Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo
Gourmet hotdog – Opskrift med kål og røget mayo

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)