Gnocchi med cremet trøffelsauce - Gnocchi med parmesan og trøffel

Gnocchi med cremet trøffelsauce

Gnocchi med cremet trøffelsauce
Opskrift på gnocchi med cremet parmesansauce med trøffel.
Opskriften passer til 4 personer til hovedret - server gerne med en frisk rucolasalat. Eller til 8 personer som en forret.
Gnocchi med cremet trøffelsauce - Gnocchi med parmesan og trøffel

Gnocchi i cremet parmesan og trøffelsauce. En ultra cremet og uimodståelig lækker gnocchi ret, der kan stå på bordet på kun 15 minutter.
Parmesan, smør og æggeblommer giver den lækreste cremede sauce- krydret med rigeligt friskkværnet peber, trøffelolie og frisk trøffel på toppen.
Denne her cremede trøffel gnocchi kan serveres som både forret og hovedret.
Serveres den som forret passer portionen til 8 personer. Serveres den som hovedret, passer portionen til 4 personer, og her vil jeg anbefale at servere den med en frisk rucolasalat. Gerne med en form for syre – tomater eller lignende, som et modspil til den fede og cremede ret.
Italiensk mad på ingen tid – nemt, simpelt og virkelig lækkert.

Gnocchi med cremet trøffelsauce - Gnocchi med parmesan og trøffel

Gnocchi med cremet trøffelsauce

Opskrift på gnocchi med cremet parmesansauce med trøffel.
Opskriften passer til 4 personer til hovedret – server gerne med en frisk rucolasalat. Eller til 8 personer som en forret.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Gnocchi, Trøffel
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 g gnocchi
  • 80 g smør
  • 5 æggeblommer
  • 150 g parmesan, fintrevet
  • 3-4 dl kogevand fra gnocchien
  • Trøffelolie
  • Friskkværnet peber
  • Evt. frisk trøffel

Sådan gør du

  • Smelt smørret på en pande ved svag varme, og krydr med rigeligt friskkværnet peber. Lad det bruse let op.
  • Kog samtidig dine gnocchi som beskrevet på pakken.
  • Pisk æggeblommer, parmesan og 1 dl kogevand sammen i en skål, og sæt til side.
  • Tag gnocchi direkte fra kogevandet og over på panden med smørret, og tilsæt også 1 dl kogevand. Skru ned til helt lavt blus.
  • Tilsæt oste/æggemassen, og rør det godt sammen. Det vil hurtigt begynde at blive til en lækker cremet sauce.
    Skru evt. en smule op for blusset, hvis saucen kræver mere varme for at smelte parmesanen.
  • Juster konsistensen med mere kogevand, og smag til med friskkværnet peber og trøffelolie. Ofte er salten fra parmesanen rigeligt, men smag til med salt hvis du synes den mangler.
    Saucen skal være blød og cremet, ikke tyk og klæg – så tilsæt kogevand til konsistensen er der.
  • Server straks – og top evt. med friskrevet trøffel.

Kommentarer

  1. Hvilken trøffelolie bruger du? 🙂

    • Hej Ditte

      jeg bruger aller helst La Tourangelle med hvid trøffel – absolut den bedste jeg har smagt 🙂

      Kh Dianna

5 from 8 votes (8 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)