Deluxe mini pariserbøffer, – klassisk og variation

Deluxe mini pariserbøffer, – klassisk og variation

Fantastiske lækre små pariserbøffer med skønt topping, – den klassiske og vores variation med vagtel spejlæg, panko paneret løgringe og syltede rødløg.
Vi elsker pariserbøf herhjemme, og disse lækre små pariserbøffer med forskellig toppings er virkelig et kæmpe hit, og de går perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller en enkelt som en lille appetizer.

Deluxe mini pariserbøffer, - klassisk og variation

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på lækre deluxe mini pariserbøffer.

Ingredienser

  • 8 skiver toast, gerne brioche - udstikkes i cirkler á 7 cm
  • 600 g hakket oksekød
  • Smør til stegning af brød
  • Smør og rapsolie til stegning af bøffer
  • Klassisk
  • 8 skiver syltet rødbede, finthakket
  • 2 stor drue agurk, finthakket
  • 1 lille løg, skåret i ringe
  • 2 spsk kapers, finthakket
  • 2 spsk revet peberrod, finthakket
  • 4 vagtelæg, æggeblommerne
  • Karse
  • Vores variation
  • 4 vagtelæg
  • Syltede rødløg, - find opskriften her
  • Mini tomater - Tomberry
  • 4 panko panerede løgringe, - find opskriften her
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • Karse
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

1

Del kødet i 8 klumper á 75 gram, og form dem til små bøffer med en diameter på 7,5 cm. Det gøres nemmest ved at have en cirkel udstikker med en diameter på 7,5 cm, læg kødet heri, mas det så det fylder hele cirkelen ud, fjern udstikkeren, og hak derefter kødet blidt ud som man normalt gør med en hakkebøf.

2

Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem på begge sider ved middel varme, i en god sjat smør blandet med lidt rapsolie.

3

Samtidig steges de små brødskiver på en anden pande i ren smør, til de er gyldne på begge sider.

4

Klassisk Bland de hakkede kapers med finthakket peberrod og drueagurkerne.

5

Placer bøffen oven på brødet, og top med hakkede rødbeder, blandingen med hakkede kapers og læg en lille løgringe ovenpå hvori æggeblommen fra vagtelægget kan placeres.

6

Læg forsigtigt æggeblommen i løgringene og pynt med karse.

7

Vores variation Varm en smule olie på en pande ved helt svar varme, - på vores komfur står den på 2 ud af 9. Smør olien ud så ikke den ligger centreret et sted.

8

Slå vagtelæggene ud og tilbered dem som små spejlæg, - de skal ikke have meget mere end 3 min. ved helt svag varme.

9

Placer bøffen på brødskiven, og læg vagtel ægget ovenpå bøffen, i den ene side, og læg derefter den panko panerede løgring i den anden side.

10

Pynt med syltede rødløg, gerne i ringe, tomberry's og forårsløg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.