Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer

Deluxe mini pariserbøffer, – klassisk og variation

Deluxe mini pariserbøffer, - klassisk og variation
Opskrift på lækre deluxe mini pariserbøffer.
Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer

Fantastiske lækre små pariserbøffer med skønt topping, – den klassiske og vores variation med vagtel spejlæg, panko paneret løgringe og syltede rødløg.
Vi elsker pariserbøf herhjemme, og disse lækre små pariserbøffer med forskellig toppings er virkelig et kæmpe hit, og de går perfekt som en lækker frokost, aftensmåltid eller en enkelt som en lille appetizer.

Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer

Deluxe mini pariserbøffer, - klassisk og variation

Opskrift på lækre deluxe mini pariserbøffer.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Snack
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8 skiver

    toast, gerne brioche - udstikkes i cirkler á 7 cm

  • 600 g hakket oksekød
  • Smør til stegning af brød

  • Smør og rapsolie til stegning af bøffer

Topping - Klassisk

  • 8 skiver

    syltet rødbede, finthakket

  • 2

    stor drue agurk, finthakket

  • 1

    lille løg, skåret i ringe

  • 2 spsk

    kapers, finthakket

  • 2 spsk

    revet peberrod, finthakket

  • 4

    vagtelæg, æggeblommerne

  • Karse

Topping - Min variation

Sådan gør du

  • Del kødet i 8 klumper á 75 gram, og form dem til små bøffer med en diameter på 7,5 cm. Det gøres nemmest ved at have en cirkel udstikker med en diameter på 7,5 cm, læg kødet heri, mas det så det fylder hele cirkelen ud, fjern udstikkeren, og hak derefter kødet blidt ud som man normalt gør med en hakkebøf.
  • Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem på begge sider ved middel varme, i en god sjat smør blandet med lidt rapsolie.
  • Samtidig steges de små brødskiver på en anden pande i ren smør, til de er gyldne på begge sider.

Topping - Klassisk

  • Bland de hakkede kapers med finthakket peberrod og drueagurkerne.
  • Placer bøffen oven på brødet, og top med hakkede rødbeder, blandingen med hakkede kapers - og læg derefter en lille løgringe ovenpå hvori æggeblommen fra vagtelægget kan placeres.
  • Læg forsigtigt æggeblommen i løgringene og pynt med karse.

Topping - Min variation

  • Varm en smule olie på en pande ved helt svar varme, - på min kogeplade står den på 2 ud af 9. Smør olien ud så ikke den ligger centreret et sted.
  • Slå vagtelæggene ud og tilbered dem som små spejlæg, - de skal ikke have meget mere end 3 min. ved helt svag varme.
  • Placer bøffen på brødskiven, og læg vagtel ægget ovenpå bøffen i den ene side, og læg derefter den panko panerede løgring i den anden side.
  • Pynt med syltede rødløg, gerne i ringe, tomberry's og forårsløg.
Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer
Mini pariserbøf – Opskrift på deluxe mini pariserbøffer
Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer
Mini pariserbøf – Opskrift på deluxe mini pariserbøffer
Mini pariserbøf - Opskrift på deluxe mini pariserbøffer
Mini pariserbøf – Opskrift på deluxe mini pariserbøffer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)