Cremet pasta med kylling, panchetta og fløde - Opskrift på nem pasta

Cremet pasta med kylling, panchetta og svampe

Cremet pasta med kylling, panchetta og svampe
Opskrift på og lækker pasta med kylling, svampe og panchetta i en cremet flødesauce.
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta

Nem og fantastisk lækker pasta med saftig kylling, panchetta, svampe, hvidvin, fløde og spinat, – lækker og cremet og så kan den laves på bare 30 minutter.
Denne her pasta smager virkelig lækkert, – smagene af bl.a. hvidløg, soltørrede tomater og svampe komplimenterer hinanden fantastisk,- og med en god håndfuld parmesan, så kan du altså næsten høre englene synge 😉

Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta

Cremet pasta med kylling, panchetta og svampe

Opskrift på og lækker pasta med kylling, svampe og panchetta i en cremet flødesauce.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 450 g kylling, skåret i mundrette stykker
  • 250 g champignon, skåret i skiver
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 150 g panchetta – eller bacon, skåret i tern
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 100 g soltørrede tomater – drænet vægt
  • 2 dl hvidvin
  • 2 1/2 dl fløde eller creme fine
  • 70 g parmesan, fintrevet
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande, steg kyllingen af og krydr med salt og peber. Kyllingen skal ikke være gennemstegt, – den tilberedes i saucen efterfølgende. Sæt kyllingen til side.
  • På samme pande steges panchettaen til den er sprød og gylden, tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Hæld svampene over, og steg med ved god høj varme til væden er fordampet.
  • Tilsæt løg og hvidløg, skru ned til middel varme, og steg med til løgene er klare.
  • Hæld hvidvinen over og kog den let ind.
  • Tilsæt fløde, soltørrede tomater, parmesan og kylling, og lad retten simre ved middel varme til saucen tykner – ca. 10 min.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente, – gem lidt kogevand, hvis konsistensen på saucen skal justeres en smule.
  • Smag saucen til med salt og rigeligt friskkværnet peber.
  • Vend spinaten i saucen sammen med pastaen og rør til spinaten er faldet sammen.
  • Juster evt. konsistensen med en smule kogevand, – og server retten toppet med parmesan og friskkværnet peber.
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe – Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe – Opskrift på nem pasta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse