Cremet pasta med kylling, panchetta og fløde - Opskrift på nem pasta

Cremet pasta med kylling, pancetta og svampe

Cremet pasta med kylling, pancetta og svampe
Opskrift på og lækker pasta med kylling, svampe og pancetta i en cremet flødesauce.
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta

Nem og fantastisk lækker pasta med saftig kylling, pancetta, svampe, hvidvin, fløde og spinat, – lækker og cremet og så kan den laves på bare 30 minutter.
Denne her pasta smager virkelig lækkert, – smagene af bl.a. hvidløg, soltørrede tomater og svampe komplimenterer hinanden fantastisk,- og med en god håndfuld parmesan, så kan du altså næsten høre englene synge 😉

Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta

Cremet pasta med kylling, pancetta og svampe

Opskrift på og lækker pasta med kylling, svampe og pancetta i en cremet flødesauce.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.56 fra 75 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 450 g kylling, skåret i mundrette stykker
  • 250 g champignon, skåret i skiver
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • 150 g pancetta – eller bacon, skåret i tern
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 100 g soltørrede tomater – drænet vægt
  • 2 dl hvidvin
  • 2 1/2 dl fløde eller creme fine
  • 70 g parmesan, fintrevet
  • Salt og peber
  • Olie

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande, steg kyllingen af og krydr med salt og peber. Kyllingen skal ikke være gennemstegt, – den tilberedes i saucen efterfølgende. Sæt kyllingen til side.
  • På samme pande steges pancettaen til den er sprød og gylden, tilsæt evt. en smule olie hvis der er behov for det.
  • Hæld svampene over, og steg med ved god høj varme til væden er fordampet.
  • Tilsæt løg og hvidløg, skru ned til middel varme, og steg med til løgene er klare.
  • Hæld hvidvinen over og kog den let ind.
  • Tilsæt fløde, soltørrede tomater, parmesan og kylling, og lad retten simre ved middel varme til saucen tykner – ca. 10 min.
  • Kog i mellemtiden pastaen al dente, – gem lidt kogevand, hvis konsistensen på saucen skal justeres en smule.
  • Smag saucen til med salt og rigeligt friskkværnet peber.
  • Vend spinaten i saucen sammen med pastaen og rør til spinaten er faldet sammen.
  • Juster evt. konsistensen med en smule kogevand, – og server retten toppet med parmesan og friskkværnet peber.
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, pancetta, fløde og svampe – Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, panchetta, fløde og svampe - Opskrift på nem pasta
Cremet pasta med kylling, pancetta, fløde og svampe – Opskrift på nem pasta

Kommentarer

  1. Sofie Munch Hansen

    5 stars
    Virkelig lækker. Vi bruge bacon i stedet for pancetta.
    Alle i familien var stor fan

  2. Pernille Schøtt

    4 stars
    Den er virkelig god
    Vi fjernede de soltørrede tomater da det ikke er et hit herhjemme og alle ELSKEDE retten !

  3. 4 stars
    Virkelig lækker ret, dog skal man lige passe på med salten da pancetta’en var rimelig salt.
    Sønnen går uden om de soltørret, men ellers blev der spist op.

    • Hej Katja

      Tusind tak for din flotte anmeldelse:)

      Ja altid hold tilbage med salten når der er pancetta, bacon eller store mængder parmesan i retten:)

      Kh Dianna

  4. Ser virkelig lækker ud. Kan man evt. skifte hvidvinen ud med noget andet?

    • Hej Susan

      Tusind tak 🙂

      Og du kan sagtens erstatte hvidvinen med bouillon 🙂

      Kh Dianna

    • 5 stars
      Jeg bruger ofte citron i stedet for hvidvin i opskrifter. Det gjorde jeg også her, og det blev super lækkert!

      • Hej Dea

        Det er nemlig en rigtig god idé med citron hvis man ikke bruger hvidvin – det gør jeg også altid selv 🙂
        Tak for din besked 🙂

        Kh Dianna

  5. Frank Frandsen

    5 stars
    Super lækkert nemt at lave kan kun anbefales

  6. Anonym

    5 stars
    Superlækker pastaret. En af vores favoritter. Mums.
    Tak for opskriften, som jeg nu har lavet flere gange.

4.56 from 75 votes (69 ratings without comment)

Skriv et svar til Anonym Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)