Butternut squash suppe - Opskrift på lækker cremet suppe

Butternut squash suppe

Hvad synes du?


Lækker cremet suppe med butternut squash, chili og frisk timian.
Denne her supper er super nemt at lave, smagen er mild og rund, og den kræver ganske få ingredienser.
Du kan servere den som her med lidt creme fraiche og frisk timian timian på toppen, med ristede kikærter eller stegt bacon.
Den er et kæmpe hit herhjemme, og selv pigerne slubrer den i sig.

Butternut squash suppe

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på den lækreste suppe med butternut squash, chili og timian.

Ingredienser

  • 1 butternut squash, uden kerner, skåret i store tern (lad skrællen blive på)
  • 2 løg, grofthakket
  • 2 stængler bladselleri, groft snittet
  • 6 fed hvidløg, grofthakket
  • 1 bdt frisk timian, - 2 spsk blade heraf
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 1 tsk chilipulver
  • 50 g smør
  • 6 dl grøntsagsboullion
  • 2 dl piskefløde
  • Salt og peber
  • Cremefraiche og frisk timian til toppen

Fremgangsmåde

1

Smelt smørret i et gryde og svits løg og hvidløg af ved middel varme.

2

Tilsæt butternut squash, bladselleri, chilipulver og frisk timian og lad det stege med i 3-5 min.

3

Hæld boullion og fløde over, læg låg på og lad suppen småkoge i ca. 30 min. til alle grøntsager er møre.

4

Blend suppen glat, og smag til med salt og peber og friskpresset citronsaft.

5

Server suppe med iskold creme fraiche og frisk timian.

Butternut squash suppe - Opskrift på lækker cremet suppe
Butternut squash suppe – Opskrift på lækker cremet suppe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*