Blinis med laksesalat og philadelphia.
Den nemmeste appetizer, perfekt til tapasbordet, eller som stående snack til nytårsfesten, studenterfesten eller en varm sommerdag med vennerne.
Laksesalaten er lavet med philadelphia, enkelt og simpelthen så cremet og lækker.
Blinis med laksesalat kan laves på ingen tid, og køber du dine blinis færdiglavet er det blot at stege dem i smør, inden dine hapsede samles.
Laksesalat med varmrøget laks er en skøn pålægssalat, der med sin milde smag egner sig perfekt som hapser, snak eller appetizer.
Du kan også serveres den på knuste kartofler, i krustader eller på ristet rugbrød eller franskbrød – nemt og lækkert.
Inspiration til appetizer
Udover min opskrift på blinis med laksesalat, har jeg en masse andre lækre appetizers her på siden.
De er alle drøn nemme at lave, og perfekt som hapser til dine gæster.
Du finder dem via linke her – appetizers.
Blinis med varmrøget laksesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portin blinis – klik her for opskrift – eller køb en pakke
- Smør til stegning
Laksesalat
- 150 g varmrøget laks
- 200 g flødeost, naturel
- 1/2 citron, saften heraf
- 1 bdt dild, finthakket – ca. 2 spsk
- Salt og peber
Derudover
- Evt. lidt grønt pynt
Sådan gør du
- Rør ingredienser til laksesalaten sammen og smag til med salt og peber.Stil på køl til den skal bruges.
- Lav dine blinis klar som beskrevet i opskriften.Køber du færdiglavede blinis, skal disse blot lunes i smør på en pande ved middel varme.Lad dem køle let af.
- Top de smørstegte blinis med laksesalat og drys evt. med grønt.