Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.

Ærtehummus

Lækker hjemmelavet ærtehummus, – mild og skøn i smagen, og super nem og hurtig at lave.
Og se lige en vidunderlige farve den har. Ikke nok med at den har den smukkeste forårsgrønne farve, så smager den også bare virkelig dejligt.
Herhjemme bruger vi den i lækre vegetar burgers, som dip til kød og vegetarfrikadeller, til grøntsags sticks, i sandwich eller på en skive ristet rugbrød.

Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.

Ærtehummus

Opskrift på nem og super lækker ærtehummus.
Denne portion giver til ca. 3 1/2 dl færdig hummus.
5 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 300 g

    ærter, optøede

  • ½ dl

    olivenolie

  • ½ citron, saften heraf

  • 1 fed

    hvidløg

  • 1 spsk

    tahin

  • ½ tsk

    spidskommen

  • Salt og peber

  • Evt.en nip

    cayennepeber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne i en minihakker og blend til du har en fin ensartet masse.
  • Smag hummusen til med salt og peber, og tilsæt evt. cayenne hvis du ønsker dette.
  • Opbevar hummusen på køl i en lufttæt beholder. Den kan holde sig i 3-4 dage på køl, men vil blegne en smule i farven på 2. dagen.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.

Ærtehummus

Opskrift på nem og super lækker ærtehummus.
Denne portion giver til ca. 3 1/2 dl færdig hummus.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 10 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 300 g

    ærter, optøede

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • ½ citron, saften heraf

  • 1 fed

    hvidløg

  • 1 spsk

    tahin

  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • Salt og peber

  • Evt.en nip

    cayennepeber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne i en minihakker og blend til du har en fin ensartet masse.
  • Smag hummusen til med salt og peber, og tilsæt evt. cayenne hvis du ønsker dette.
  • Opbevar hummusen på køl i en lufttæt beholder. Den kan holde sig i 3-4 dage på køl, men vil blegne en smule i farven på 2. dagen.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse