Ærtehummus

Ærtehummus

Lækker hjemmelavet ærtehummus, – mild og skøn i smagen, og super nem og hurtig at lave.
Og se lige en vidunderlige farve den har. Ikke nok med at den har den smukkeste forårsgrønne farve, så smager den også bare virkelig dejligt.
Herhjemme bruger vi den i lækre vegetar burgers, som dip til kød og vegetarfrikadeller, til grøntsags sticks, i sandwich eller på en skive ristet rugbrød.

Ærtehummus

Ærtehummus

Dianna
Opskrift på nem og super lækker ærtehummus.
Denne portion giver til ca. 3 1/2 dl færdig hummus.
Ingen stemmer
Samlet tid 10 min

Ingredienser
  

  • 300 g ærter, optøede
  • ½ dl olivenolie
  • ½ citron, saften heraf
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk tahin
  • ½ tsk spidskommen
  • Salt og peber
  • Evt. en nip cayennepeber

Sådan gør du
 

  • Hæld alle ingredienserne i en minihakker og blend til du har en fin ensartet masse.
  • Smag hummusen til med salt og peber, og tilsæt evt. cayenne hvis du ønsker dette.
  • Opbevar hummusen på køl i en lufttæt beholder. Den kan holde sig i 3-4 dage på køl, men vil blegne en smule i farven på 2. dagen.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus - Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.
Ærtehummus – Opskrift på nem og lækker ærtehummus på 10 min.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*