Tunsandwich med acovado og pesto
Lækre sprøde sandwich med tunsalat, avocado og hjemmelavet pesto.

Nemme og lækre sandwich med hjemmelavet tunsalat, sprøde salater, avocado og grøn pesto. En skøn kombination, dejlig mættende, – og så kan den serveres til både frokost og aftensmad.

Tunsandwich med acovado og pesto
Lækre sprøde sandwich med tunsalat, avocado og hjemmelavet pesto.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Antal: 2 personer
Følg mig på Instagram +140.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
Tunsalat
- 2 ds tun
- 1/2 dl mayonnaise
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 1 syltet agurk, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket – ca. 3 spsk
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Derudover
- 4 skiver surdejs toastbrød eller lignende
- 1 avocado
- 2 håndfulde salater
- 1 dl god grøn pesto, – jeg foretrækker ruccola/basilikum
Sådan gør du
Tunsalat
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
- Bland det hele godt sammen og smag tunsalaten til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Tunsandwich
- Rist brødskiverne i en brødrister eller i en toaster/panini jern.
- Del avocadoen i 2 og skær den i tynde skiver.
- Smør brødskiverne med pesto og top med sprøde salater, avocado og tunsalat.

Hvilken slags brød har du brugt på billedet?
Hej Louise
Det er surdejs toastbrød fra Paagen, – det bedste toastbrød på markedet:)
Dbh Dianna