Nemme og lækre sandwich med hjemmelavet tunsalat, sprøde salater, avocado og grøn pesto. En skøn kombination, dejlig mættende, – og så kan den serveres til både frokost og aftensmad.
Tunsandwich med acovado og pesto
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Tunsalat
- 2 ds tun
- 1/2 dl mayonnaise
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 1 syltet agurk, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket – ca. 3 spsk
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Derudover
- 4 skiver surdejs toastbrød eller lignende
- 1 avocado
- 2 håndfulde salater
- 1 dl god grøn pesto, – jeg foretrækker ruccola/basilikum
Sådan gør du
Tunsalat
- Dræn tunen for væde og hæld den i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
- Bland det hele godt sammen og smag tunsalaten til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Tunsandwich
- Rist brødskiverne i en brødrister eller i en toaster/panini jern.
- Del avocadoen i 2 og skær den i tynde skiver.
- Smør brødskiverne med pesto og top med sprøde salater, avocado og tunsalat.
Hvilken slags brød har du brugt på billedet?
Hej Louise
Det er surdejs toastbrød fra Paagen, – det bedste toastbrød på markedet:)
Dbh Dianna