Tunsandwich med pesto og avocado - Opskrift på nem tunsandwich

Tunsandwich med avocado og pesto

Tunsandwich med acovado og pesto
Lækre sprøde sandwich med tunsalat, avocado og hjemmelavet pesto.
Tunsandwich med pesto og avocado - Opskrift på nem tunsandwich

Nemme og lækre sandwich med hjemmelavet tunsalat, sprøde salater, avocado og grøn pesto. En skøn kombination, dejlig mættende, – og så kan den serveres til både frokost og aftensmad.

Tunsandwich med pesto og avocado - Opskrift på nem tunsandwich

Tunsandwich med acovado og pesto

Lækre sprøde sandwich med tunsalat, avocado og hjemmelavet pesto.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.95 fra 19 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal2 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Tunsalat

  • 2 ds tun
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1/2 lille rødløg, finthakket
  • 1 syltet agurk, finthakket
  • 1/2 bdt purløg, finthakket – ca. 3 spsk
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

Tunsalat

  • Dræn tunen for væde og hæld den i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
  • Bland det hele godt sammen og smag tunsalaten til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.

Tunsandwich

  • Rist brødskiverne i en brødrister eller i en toaster/panini jern.
  • Del avocadoen i 2 og skær den i tynde skiver.
  • Smør brødskiverne med pesto og top med sprøde salater, avocado og tunsalat.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Tunsandwich med pesto og avocado - Opskrift på nem tunsandwich
Tunsandwich med pesto og avocado – Opskrift på nem tunsandwich

Kommentarer

  1. Louise

    Hvilken slags brød har du brugt på billedet?

Skriv et svar til Louise Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)