Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Tunsandwich med acovado og pesto
Lækre sprøde sandwich med tunsalat, avocado og hjemmelavet pesto.
Ret
Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken
Dansk
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
2
personer
Ingredienser
Tunsalat
2
ds
tun
1/2
dl
mayonnaise
1/2
lille rødløg, finthakket
1
syltet agurk, finthakket
1/2
bdt
purløg, finthakket - ca. 3 spsk
2
spsk
citronsaft
1
tsk
dijonsennep
Salt og peber
Derudover
4
skiver
surdejs toastbrød eller lignende
1
avocado
2
håndfulde
salater
1
dl
god grøn pesto, - jeg foretrækker ruccola/basilikum
Sådan gør du
Tunsalat
Dræn tunen for væde og hæld den i en skål sammen med de øvrige ingredienser.
Bland det hele godt sammen og smag tunsalaten til med salt og peber. Opbevar på køl til det skal serveres.
Tunsandwich
Rist brødskiverne i en brødrister eller i en toaster/panini jern.
Del avocadoen i 2 og skær den i tynde skiver.
Smør brødskiverne med pesto og top med sprøde salater, avocado og tunsalat.
Video