Nem og lækker tatarsauce, – perfekt til bl.a. sprøde panerede fiskeretter og kylling, men smager også fantastisk i en burger.
Prøv den f.eks. til lækre sprøde fiskefingre, kyllingenuggets eller fishcakes.
Alt efter hvad jeg serverer den til justerer jeg gerne smagen med en smule dijonsennep, – men det er lidt efter humør.
Tatarsauce
Opskrift på lækker hjemmelavet tatarsauce.
Ingredienser
- 1 dl god mayonnaise, - vi bruger Hellmanns
- 1 dl creme fraiche 18%
- 1 skalotteløg, finthakket
- 3 spsk syltede agurker, hakket
- 1 spsk kapers, hakket
- 1 bdt dild, finthakket
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og peber
- evt. 1/2 - 1 tsk dijonsennep
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til tatarsaucen og smag til med salt og peber.
Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.

