Nem og lækker tatarsauce, – perfekt til bl.a. sprøde panerede fiskeretter og kylling, men smager også fantastisk i en burger.
Prøv den f.eks. til lækre sprøde fiskefingre, kyllingenuggets eller fishcakes.
Alt efter hvad jeg serverer den til justerer jeg gerne smagen med en smule dijonsennep, – men det er lidt efter humør.

Tatarsauce
Ingredienser
- 1 dl
god mayonnaise, - vi bruger Hellmanns
- 1 dl
creme fraiche 18%
- 1
skalotteløg, finthakket
- 3 spsk
syltede agurker, hakket
- 1 spsk
kapers, hakket
- 1 bdt
dild, finthakket
- 1/2
citron, saften heraf
-
Salt og peber
- evt. 1/2 tsk
dijonsennep
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til tatarsaucen og smag til med salt og peber.
- Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.


