Chicken nuggets - Opskrift på sprøde kyllinge nuggets

Sprøde og saftige chicken nuggets

Sprøde og saftige chicken nuggets
Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.
Chicken nuggets - Opskrift på sprøde kyllinge nuggets

Lækre sprøde og saftige chicken nuggets, – en rigtig børne klassiker.
Disse er vendt i bl.a. cornflakes der giver dem en skøn og sprød skorpe, og så har kyllingen trukket i kærnemælk i 6 timer, det gør den ultra mør og saftig.
Vi havde pigerne med i køkkenet i sidste uge hvor de skulle hjælpe med at lave chicken nugget. Det var et kæmpe hit, – pigerne elskede det og valgte at servere deres chicken nuggets med en skål friske grøntsager og lyserøde hjerter.

Chicken nuggets - Opskrift på sprøde kyllinge nuggets

Sprøde og saftige chicken nuggets

Opskrift på de lækreste chicken nuggets som hele familien bliver lettere afhængige af.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 7 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 800 gram kyllinge inderfilet, eller bryst skåret i mindre stykker
  • 1/2 liter

    kærnemælk

  • 150 g

    cornflakes

  • 4 dl

    hvedemel

  • 4 æg, sammenpisket
  • Salt

  • 1 l

    rapsolie

Instructions

  • Fjerne sener og urenheder fra kyllingfileterne, og skær dem derefter i størrelser svarende til lidt større nuggets.
  • Vend dem i kærnemælken, dæk skålen til, og lad dem trække på køl i 6-8 timer.
  • Blend cornflakes til en fin mel og læg dem i en tallerken.
  • Hæl mel i en anden tallerken og krydr med salt.
  • Sigt kyllingen fri fra kærnemælk og vend stykkerne i hvedemel, sammenpisket æg og til sidst de blendede cornflages, - sørg for at der er panering på hele stykket.
  • Varm olien op i en gryde til den når ca. 160-180 grader.
  • Friter stykkerne til de er gyldne og sprøde, og lad dem derefter suge på lidt køkkenrulle.
  • Server med en frisk salat, pommes eller i en chicken burger.
5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)