Sprøde rugbrødschips - Opskrift på lækre sprøde rugbrødschips

Sprøde rugbrødschips

Sprøde rugbrødschips
Opskrift på de lækreste rugbrødschips med flagesalt.
Sprøde rugbrødschips - Opskrift på lækre sprøde rugbrødschips

Super lækre og sprøde rugbrødschips der bare smager helt fantastisk.
De er virkelig nemme at lave, og så er det bare et super alternativ til almindelige usunde chips.
Server dem sammen med lækre dips som baba gonoush, hummus og bønnedip, eller spis dem alene, – de smager fantastisk.

Sprøde rugbrødschips - Opskrift på lækre sprøde rugbrødschips

Sprøde rugbrødschips

Opskrift på de lækreste rugbrødschips med flagesalt.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1/2

    rugbrød, - det skal være et stykke du kan skære af. Jeg brugte vores lækre hjemmebagte rugbrød

  • Sprayfedt, - f.eks. lurpak

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet i tynde skiver, ca. 2 mm i tykkelsen.
  • Beklæd 2 bageplader med bagepapir og spray hvert stykke med sprayfedt.
  • Læg rugbrødsskiver på og spray igen med sprayfedt over alle skiverne.
  • Drys med flagesalt og bag skiverne, en plade ad gangen, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12 min.
  • Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder med et stykke køkkenrulle i bunden til at opsuge evt. fugt.
Sprøde rugbrødschips - Opskrift på lækre sprøde rugbrødschips
Sprøde rugbrødschips, perfekt snack til et køligt glas hvidvin.

Kommentarer

  1. Pingback: Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

  2. Pingback: Spicy hvid bønnedip - Opskrift på perfekt grill tilbehør

  3. Pingback: Rødbedehummus - Den bedste opskrift på cremet rødbedehummus

  4. Pingback: Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*