Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

Cremet butterbean hummus

Fantastisk lækker, creme og silkeblød dip lavet på butterbeans, lys tahin og god olivenolie. Jeg har selv først for nyligt stiftet nærmere bekendskab med den lyse tahin, og jeg må indrømme at den gør en verden til forskel, smagen er meget mere rund og lækker, – så personligt vil jeg klart anbefale den lyse.
Spis denne butterbean hummus som dip til kød og kartofler, i sandwich eller til lækre sprøde rugbrødssnacks.

Cremet butterbean hummus

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Den bedste opskrift på lækker cremet butterbean hummus.

Ingredienser

  • 1 dåse butterbeans
  • 2 spsk lys tahin, - den er meget mere mild og rund i smagen end den mørke
  • 1 fed hvidløg, pillet og skåret i skiver
  • 1 citron, saften heraf
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/4 dl vand, - måske lidt mere
  • 1/2 tsk røget paprika
  • Salt

Fremgangsmåde

1

Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.

2

Tilsæt hvidløg, tahin og citronsaft og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.

3

Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til hummusen er fin glat, - det kan sagtens tage 5 minutter eller mere.

4

Tilsæt til sidst røget paprika og smag til med salt.

Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus
Butterbean hummus – Lækker cremet dip.

Kommentarer

  1. Pingback: Grillet t-bone - Opskrift på lamme t-bone med fyldte kartofler

  2. Pingback: Rødbedehummus - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*