Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

Cremet butterbean hummus

Cremet butterbean hummus
Den bedste opskrift på lækker cremet butterbean hummus.
Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

Fantastisk lækker, creme og silkeblød dip lavet på butterbeans, lys tahin og god olivenolie. Jeg har selv først for nyligt stiftet nærmere bekendskab med den lyse tahin, og jeg må indrømme at den gør en verden til forskel, smagen er meget mere rund og lækker, – så personligt vil jeg klart anbefale den lyse.
Spis denne butterbean hummus som dip til kød og kartofler, i sandwich eller til lækre sprøde rugbrødssnacks.

Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

Cremet butterbean hummus

Den bedste opskrift på lækker cremet butterbean hummus.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 dåse

    butterbeans

  • 2 spsk

    lys tahin, - den er meget mere mild og rund i smagen end den mørke

  • 1 fed

    hvidløg, pillet og skåret i skiver

  • 1

    citron, saften heraf

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, - måske lidt mere

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.
  • Tilsæt hvidløg, tahin og citronsaft og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.
  • Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til hummusen er fin glat, - det kan sagtens tage 5 minutter eller mere.
  • Tilsæt til sidst røget paprika og smag til med salt.
Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus
Butterbean hummus – Lækker cremet dip.

Kommentarer

  1. Pingback: Grillet t-bone - Opskrift på lamme t-bone med fyldte kartofler

  2. Pingback: Rødbedehummus - Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*