
Hvis du elsker sprøde pommes frites, men gerne vil have en sundere version, så skal du prøve bønnefritter. De er lavet af haricots verts, som bliver bagt sprøde i ovnen eller airfryeren – en nem og lækker snack eller tilbehør.
Disse bønnefritter har den perfekte balance mellem en sprød yderside og en saftig, let sødlig smag, som passer perfekt til en god dip. Prøv dem f.eks. med en krydret chilisauce, som i denne opskrift. Sprøde bønnefritter med Bang Bang chilisauce
Bønnefritter er ikke kun et fantastisk alternativ til almindelige fritter, de er også en super nem måde at få flere grøntsager ind i måltidet – og tro mig, de er så gode, at de ryger hurtigt fra skålen.

Sprøde bønnefritter
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 750 g frosne haricots verts
- 3 spsk olie
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. paprika og hvidløgspulver
Instructions
- Hæld de frosne haricots verts på en bageplade med bagepair. Dryp olien over, krydr med salt og evt. andre krydderier og vend det godt sammen med hænderne.
- Fordel bønnerne på bagepladen så de ikke ligger for meget ovenpå hinanden, og bag dem i en forvarmet ovn ved 210 grader varmluft, i ca. 30 minutter.Vend dem 2-3 gange undervejs. Nogle bliver helt sprøde, andre forbliver let bløde – det er præcis sådan de skal være.
- Server straks.