
Spinatwrap med hytteost – sund og cremet wrap med kylling og grønt.
De virale hytteostwraps hitter med god grund – de er nemme at lave, fyldt med protein og kan varieres i det uendelige.
Her har jeg lavet en grøn version med spinat og spidskål, som får både farve og ekstra smag – og så bliver bunden skøn og elastisk, når den bages gylden i ovnen.
Wrap’en er smurt med cremet cæsardressing og fyldt med strimler af kylling, avocado, rød spidskål og sprød salat – en kombi der rammer plet mellem friskhed, cremethed og crunch.
Perfekt som et sundt måltid til frokost, madpakken eller en nem og hurtig aftensmad.
Forslag til andre varianter
- Røget laks, flødeost, dild og agurk
- Grillet halloumi, hummus, syltede rødløg og granatæblekerner
- Knuste falafel, tzatziki og tomatsalat
- Kalkunbacon, sennepsmayo, spinat og æble
- Rester af pulled chicken, spicy sriracha og coleslaw

Spinatwrap med hytteost – Hytteost wrap med spinat og spidskål
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g hytteost
- 4 æg
- 75 g frisk spinat
- 125 g spidskål, fintsnittet
- Salt og friskkværnet peber
Forsalg til fyld
- Cæsardressing
- Kylling strimler
- Salat
- Rød spidskål
- Avocado
- Parmesan shaves
Sådan gør du
- Hæld hytteost, æg og 50 gram spinat i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.Hak det sidste spinat fint.
- Hæld snittet spidskål, spinat og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
- Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
- Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
- Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
- Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Denne er smurt med cæsar dressing, og fyldt med frisk salat, rød spidskål, avocado, stegt kylling skåret i strimler og parmesan shaves. Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.