Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing

Spinatwrap med hytteost – Hytteost wrap med spinat og spidskål

Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing
Spinatwrap med hytteost - Hytteost wrap med spinat og spidskål
Opskrift på de lækreste protein- og fiberrige hytteostwraps med spinat og spidskål.
5 fra 3 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Spinatwrap med hytteost – sund og cremet wrap med kylling og grønt.

De virale hytteostwraps hitter med god grund – de er nemme at lave, fyldt med protein og kan varieres i det uendelige.
Her har jeg lavet en grøn version med spinat og spidskål, som får både farve og ekstra smag – og så bliver bunden skøn og elastisk, når den bages gylden i ovnen.

Wrap’en er smurt med cremet cæsardressing og fyldt med strimler af kylling, avocado, rød spidskål og sprød salat – en kombi der rammer plet mellem friskhed, cremethed og crunch.
Perfekt som et sundt måltid til frokost, madpakken eller en nem og hurtig aftensmad.

Forslag til andre varianter

  • Røget laks, flødeost, dild og agurk
  • Grillet halloumi, hummus, syltede rødløg og granatæblekerner
  • Knuste falafel, tzatziki og tomatsalat
  • Kalkunbacon, sennepsmayo, spinat og æble
  • Rester af pulled chicken, spicy sriracha og coleslaw
Spinatwrap med hytteost – Wrap med kylling og cæsardressing

Spinatwrap med hytteost – Hytteost wrap med spinat og spidskål

Opskrift på de lækreste protein- og fiberrige hytteostwraps med spinat og spidskål.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal2 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 200 g hytteost
  • 4 æg
  • 75 g frisk spinat
  • 125 g spidskål, fintsnittet
  • Salt og friskkværnet peber

Forsalg til fyld

  • Cæsardressing
  • Kylling strimler
  • Salat
  • Rød spidskål
  • Avocado
  • Parmesan shaves

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Hæld hytteost, æg og 50 gram spinat i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
    Hak det sidste spinat fint.
  • Hæld snittet spidskål, spinat og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
  • Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
  • Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
  • Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
  • Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur.
    Denne er smurt med cæsar dressing, og fyldt med frisk salat, rød spidskål, avocado, stegt kylling skåret i strimler og parmesan shaves. 
    Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Kommentarer

  1. 5 stars
    Disse er prøvet og de andre med spidskål og gulerod, kæmpe hit og tak!

  2. gitte.elgaard.jennum@gmail.com

    Er cæsar dressingen med i dit kcal regnskab og hvor meget bruger du af fyld. På forhånd tak

Skriv et svar til Ina Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)