Spinatwrap med hytteost - Hytteost wrap med spinat og spidskål
Opskrift på de lækreste protein- og fiberrige hytteostwraps med spinat og spidskål.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 2personer
Calories 248kcal
Ingredienser
200ghytteost
4æg
75gfrisk spinat
125gspidskål, fintsnittet
Salt og friskkværnet peber
Forsalg til fyld
Cæsardressing
Kylling strimler
Salat
Rød spidskål
Avocado
Parmesan shaves
Sådan gør du
Hæld hytteost, æg og 50 gram spinat i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.Hak det sidste spinat fint.
Hæld snittet spidskål, spinat og æggemassen i en skål og rør det godt sammen.
Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Denne er smurt med cæsar dressing, og fyldt med frisk salat, rød spidskål, avocado, stegt kylling skåret i strimler og parmesan shaves. Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.