Spinatsalat med bagt græskar - Opskrift på bagt hokkaido med spinat

Spinatsalat med bagt græskar og feta

Spinatsalat med bagt græskar og feta
Opskrift på lækker bagt græskar vendt med spinat, grønkål, feta og en lækker marinade.
Spinatsalat med bagt græskar - Opskrift på bagt hokkaido med spinat

Lækker fyldig spinatsalat med bagt hokkaido, grønkål og feta. Den er super nem at lave, og så går den perfekt både som tilbehør til kød, eller til en gang lækre fladbrød med en god dip til.
Hokkaido sæsonen er dejlig lang, og udover denne skønne salat kan du også lave denne lækre græskarsuppe med varme krydderier eller denne cremede græskarrisotto.

Spinatsalat med bagt græskar - Opskrift på bagt hokkaido med spinat

Spinatsalat med bagt græskar og feta

Opskrift på lækker bagt græskar vendt med spinat, grønkål, feta og en lækker marinade.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.86 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 40 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Salaten

  • 1/2

    hokkaido græskar

  • 3 store håndfulde

    spinat

  • 4

    stilke grønkål

  • 100 g

    feta

  • 1/2 dl

    græskarkerner

  • Olie

  • Salt og peber

Marinade

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god mørk balsamico creme

  • 1 spsk

    honning

  • 1/2 spsk

    vand

  • Salt og peber

Sådan gør du

Marinade

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og rør det godt sammen.
  • Smag til med salt og peber og sti til side.

Salaten

  • Skyl græskarret, fjern kernerne og skær det ud i mindre stykker. Lad endelig skralden sidde, - det giver en skøn farve og skruktur.
  • Vendt græskarstykkerne med en smule olie, salt og peber, fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 210 grader i ca. 25-30 min. Lad stykkerne køle let af.
  • Rist græskarkernerne på en tør pande til de bruner let og begynder at dufte. Læg dem til side på en tallerken.
  • Overhæld grønkålen med kogende vand og skyld derefter i rigeligt koldt vand, - det giver en smukkere farve på kålen, og den bliver lyn tilberedt så den ikke er så hård. Dup bladene tørre og hak derefter grønkålen fint.
  • Bland spinat, grønkål og bag græskar og anret det på et fad. Fordel stykker af feta i salaten og drys med ristede græskarkerner.
  • Hæld marinaden over salaten inden servering.
Spinatsalat med bagt græskar - Opskrift på bagt hokkaido med spinat
Spinatsalat med bagt græskar – Opskrift på bagt hokkaido med spinat
Spinatsalat med bagt græskar - Opskrift på bagt hokkaido med spinat
Spinatsalat med bagt græskar – Opskrift på bagt hokkaido med spinat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)