Nem og lækker sandwich med hjemmelavet skinkesalat og sprøde salater. Perfekt til frokost eller et hurtigt aftenmåltid, – og så smager det bare så dejligt. Hvem er ikke vild med en god sandwich? Det er vi i hvert fald herhjemme 🙂 Den kan med fordel også serveres i ristet rugbrød for en mere fiberrig version.

Sandwich med skinkesalat og grønt
Ingredienser
Skinkesalat
- 300 g
kogt skinke
- 1 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 rødløg, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket
-
Salt og peber
Derudover
- 8 skiver
toastbrød, rugbrød eller lignende
- 2
store tomater, skåret i skiver
-
Sprøde salater
Sådan gør du
Skinkesalat
- Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
- Bland skinke med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
- Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres.
Sandwich
- Rist brødskiverne på en pande, i en toaster eller ligende.
- Top de nederste brødskiver med sprøde salater, skinkesalat og tomat, - fyld evt. mere skinkesalat på og slut af med den sidste brødskive.

