
Nem og lækker sandwich med hjemmelavet skinkesalat og sprøde salater. Perfekt til frokost eller et hurtigt aftenmåltid, – og så smager det bare så dejligt. Hvem er ikke vild med en god sandwich? Det er vi i hvert fald herhjemme 🙂 Den kan med fordel også serveres i ristet rugbrød for en mere fiberrig version.

Sandwich med skinkesalat og grønt
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Skinkesalat
- 300 g
kogt skinke
- 1 dl
mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 rødløg, finthakket
- 1/2 bdt purløg, finthakket
-
Salt og peber
Derudover
- 8 skiver
toastbrød, rugbrød eller lignende
- 2
store tomater, skåret i skiver
-
Sprøde salater
Sådan gør du
Skinkesalat
- Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
- Bland skinke med de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
- Opbevar skinkesalaten på køl til den skal serveres.
Sandwich
- Rist brødskiverne på en pande, i en toaster eller ligende.
- Top de nederste brødskiver med sprøde salater, skinkesalat og tomat, - fyld evt. mere skinkesalat på og slut af med den sidste brødskive.


Den lækreste skinkesalat… fik megen ros for den, det er hermed givet videre
Hej Lone
Det gør mig så glad at høre, – tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna