Dumpling smash tacos med kylling og spidskål – Asiatisk tacos

Dumpling smash tacos med kylling og spidskål

Dumpling smash tacos med kylling
Opskrift på lækre dumpling smash tacos med kylling og kål.
Beregn 2 stk pr. person, og server gerne med en grov salat ved siden af, kartoffelbåde eller lignende.
Dumpling smash tacos med kylling og spidskål – Asiatisk tacos

Disse dumpling smash tacos er en spændende nyfortolkning, der kombinerer det bedste fra det asiatiske køkken med de sprøde tacos, vi elsker. Her er de fyldt med saftigt hakket kylling og frisk spidskål, der giver en skøn balance mellem det krydrede og det sprøde.
Tacosene toppes med en lækker hjemmelavet dumplingsauce og sprøde grøntsager for at fuldende smagsoplevelsen. Det er en ret, der både er nem at lave og fuld af smag – perfekt til både hverdagsmad og når du vil forkæle dine gæster.
Prøv den som en anderledes og inspirerende måde at servere tacos på.

Dumpling smash tacos med kylling og spidskål – Asiatisk tacos

Dumpling smash tacos med kylling

Opskrift på lækre dumpling smash tacos med kylling og kål.
Beregn 2 stk pr. person, og server gerne med en grov salat ved siden af, kartoffelbåde eller lignende.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asien
Nøgleord: Burger tacos, Dumplings, Smash tacos
Samlet tid: 40 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Kødet

  • 600 g hakket kylling
  • 2 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 spsk revet ingefær
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 2 spsk soyasauce
  • Friskkværnet peber

Derudover

Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til kødet og rør det godt sammen. 
  • Del kødet i klumper på ca. 75 g/stk, og mas hver klump ud på en tortillapnadekage, så det fylder hele pandekagen. Lav dem alle klar.
  • Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i et par minutter ved god høj varme, – med kødsiden nedad. Mas dem godt med en palette eller lignende, det første stykke tid. 
    Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
  • Vend dem og steg dem på tortillasiden et lille minuts tid. Læg dem til side, og hold dem evt. lune i ovnen ved ca. 80 grader, til de alle er færdige.
  • Top de lune tacos med dumplingsauce, snittet spidskål, revet gulerødder og forårsløg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)