Sandwich med kyllingesalat og bacon

Sandwich med kyllingesalat og bacon

Sandwich med kyllingesalat og bacon
Opskrift på nem og lækker sandwich med kylling og sprød bacon.
Sandwich med kyllingesalat og bacon

Lækker frokost sandwich med cremet kyllingesalat, friske salater og sprød bacon. Perfekt hvis du ligger inde med en rest kylling, – jeg laver den dog ligeså ofte med nystegte kyllingebryster.
Fyld den med blandede sprøde salater efter eget valg, – og prøv evt. at tilsætte skiver af frisk æble eller syltede rødløg også. Det smager SÅ godt.
Du kan nemt stege din bacon i ovnen, – så slipper du for alt svineriet på komfuret. Du finder opskrift og fremgangsmåde via linket her – sprød bacon i ovn.
Server den til frokost eller et nemt og lækkert aftenmåltid, – jeg håber du vil prøve opskriften.

Sandwich med kyllingesalat og bacon

Sandwich med kyllingesalat og bacon

Opskrift på nem og lækker sandwich med kylling og sprød bacon.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Frokost sandwich, Fyldt kyllingebryst, Joes club sandwich, Kyllingesalat
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Kyllingesalat

  • 400 g tilberedt kylling, skåret i tern
  • 1 1/2 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 dl god mayonnaise
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/4 tsk sukker – måske en smule mere
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Steg bacon sprød på en pande, i ovnen eller mikroovnen.
  • Rør creme fraiche, mayonnaise, dijon, karry og løgpulver sammen, og smag til med salt, peber og sukker. Vend kylling og forårsløg i dressingen.
  • Halver dine sandwich brød, – varm eller rist dem evt. hvis ønsket.
  • Fyld dem med sprøde salater, kyllingesalat og sprød bacon.

Kommentarer

  1. Anonym

    Den var god men prøv een med forskellige druer og lidt curry powder samt et par skeer fyldt med chutney utrolig god smage

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)