
Lækker frokost sandwich med cremet kyllingesalat, friske salater og sprød bacon. Perfekt hvis du ligger inde med en rest kylling, – jeg laver den dog ligeså ofte med nystegte kyllingebryster.
Fyld den med blandede sprøde salater efter eget valg, – og prøv evt. at tilsætte skiver af frisk æble eller syltede rødløg også. Det smager SÅ godt.
Du kan nemt stege din bacon i ovnen, – så slipper du for alt svineriet på komfuret. Du finder opskrift og fremgangsmåde via linket her – sprød bacon i ovn.
Server den til frokost eller et nemt og lækkert aftenmåltid, – jeg håber du vil prøve opskriften.

Sandwich med kyllingesalat og bacon
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 sandwichbrød – klik her for panini opskrift
- Sprøde salater
- 8 skiver bacon
Kyllingesalat
- 400 g tilberedt kylling, skåret i tern
- 1 1/2 dl creme fraiche 18%
- 1/2 dl god mayonnaise
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk karry
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/4 tsk sukker – måske en smule mere
- Salt og peber
Sådan gør du
- Steg bacon sprød på en pande, i ovnen eller mikroovnen.
- Rør creme fraiche, mayonnaise, dijon, karry og løgpulver sammen, og smag til med salt, peber og sukker. Vend kylling og forårsløg i dressingen.
- Halver dine sandwich brød, – varm eller rist dem evt. hvis ønsket.
- Fyld dem med sprøde salater, kyllingesalat og sprød bacon.
Den var god men prøv een med forskellige druer og lidt curry powder samt et par skeer fyldt med chutney utrolig god smage
Hejsa
Dejligt den smagte dig, og tak for tips 🙂
Dbh Dianna