Bacon tilberedt i ovn, – nemt og uden alt svineriet på kogepladen.
Perfekt sprød bacon tilberedt i ovn, – den nemmeste måde at tilberede bacon på. Baconen krøller ikke, du slipper for en køkken fyldt med fedt stænk og resultatet er perfekt sprød bacon hver gang.
Om din bacon skal serveres til morgenmaden, i en sandwich eller til en æggekage, så findes der ikke en nemmere måde end at tilberede det i ovnen.
Jeg steger aldrig bacon på panden mere, med mindre det er i tern og skal brugs til brændende kærlighed, en gryderet eller i en pastasauce.
Jeg foretrækker at købe bacon der er skåret, – gerne i ekstra tykke skiver. Det giver en lækkert sprød resultat, uden din bacon bliver udpint og kedelig.
Bacon i ovn – Perfekt sprød bacon tilberedt i ovn
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 12 skiver bacon
Sådan gør du
- Læg bacon skiverne på et stykke bagepapir på en bageplade.*Det gør ikke noget hvis de rammer hinanden en smule, – baconen svinder ind under tilberedning.
- Steg baconen i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn, – i ca. 14 minutter, – eller til den er gylden og sprød.
- Lad baconen suge på lidt køkkenrulle inden serevring.
Hej Diana
Jeg laver altid bacon i ovnen. Dog lægger jeg et stykke bagepapir ovenpå baconskiverne. Så undgår du, at det sviner ovnen til.
Hej Janie
Det må jeg prøve næste gang 🙂
Kh Dianna