Sandwich med kikærtesalat og avocado
Opskrift på nem og lækker frokost sandwich med cremet kikærtesalat og avocado.

Nem og lækker frokost sandwich med en lækker cremet kikærtesalat, avocado og sprøde salater.
En virkelig lækker vegetarisk sandwich med masser af dejlig smag, – den mætter og tager ingen tid at lave.
Kan du lide syltede rødløg, kan du med fordel putte det i din sandwich også, – det smager så dejligt.
Prøv min opskrift på syltede rødløg – klik her.

Sandwich med kikærtesalat og avocado
Opskrift på nem og lækker frokost sandwich med cremet kikærtesalat og avocado.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Antal: 4 personer
Følg mig på Instagram +140.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 4 sandwichbrød
- 1 avocado, skåret i skiver
- Romaine eller hjertesalat
Kikærtesalat
- 1 ds kikærter
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 2-3 spsk finthakket purløg
- 3 spsk mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl og dræn kikærterne for væde, og gnub så mange skaller af som muligt.
- Hæld kikærterne i en skål og mos dem groft med en gaffel. Nogle må stadig gerne være hele, – det giver en lækker struktur til pålægssalaten.*Du kan med fordel lige gnubbe de værste skaller af kikærterne ingen du moser dem. De er bløde og fine i konsistensen, men de kan godt synes af meget når kikærterne moses.
- Tilsæt de resterende ingredienser, og rør det godt sammen, og smag til med salt og peber.
- Find dine favorit sandwichbrød frem, fyld dem med lidt sprøde salater, tynde skiver af avocado og et par store skefulde kikærtesalat.

Tak for en lækker opskrift!
Hej Tina
Tusind tak for din besked, – dejligt du kan lide den 🙂
Kh Dianna