Nem og lækker frokost sandwich med en lækker cremet kikærtesalat, avocado og sprøde salater.
En virkelig lækker vegetarisk sandwich med masser af dejlig smag, – den mætter og tager ingen tid at lave.
Kan du lide syltede rødløg, kan du med fordel putte det i din sandwich også, – det smager så dejligt.
Prøv min opskrift på syltede rødløg – klik her.
Sandwich med kikærtesalat og avocado
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 sandwichbrød
- 1 avocado, skåret i skiver
- Romaine eller hjertesalat
Kikærtesalat
- 1 ds kikærter
- 1/2 lille rødløg, finthakket
- 1 håndfuld persille, finthakket
- 2-3 spsk finthakket purløg
- 3 spsk mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skyl og dræn kikærterne for væde, og gnub så mange skaller af som muligt.
- Hæld kikærterne i en skål og mos dem groft med en gaffel. Nogle må stadig gerne være hele, – det giver en lækker struktur til pålægssalaten.*Du kan med fordel lige gnubbe de værste skaller af kikærterne ingen du moser dem. De er bløde og fine i konsistensen, men de kan godt synes af meget når kikærterne moses.
- Tilsæt de resterende ingredienser, og rør det godt sammen, og smag til med salt og peber.
- Find dine favorit sandwichbrød frem, fyld dem med lidt sprøde salater, tynde skiver af avocado og et par store skefulde kikærtesalat.
Tak for en lækker opskrift!
Hej Tina
Tusind tak for din besked, – dejligt du kan lide den 🙂
Kh Dianna
Hvor lang tid kan kikærtesalaten holde sig?
Hej Michelle
3-4 dag spå køl, hvis alle ingredienserne er friske og indenfor holdbarhedsdatoen 🙂
Kh Dianna
Den skal jeg prøve i morgen- altid lækkert med ny inspiration fra dig – tak
Genial opskrift – tak for deling.
Tilføjede finthakket rød peber og chili… mums!
Hej Thomas
Det var da en fantastisk dejlig besked at modtage – tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive 🙂
God ide med ekstra grønt, og lidt kant fra chilien 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Dbh Dianna