Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella – Nemt madbrød

Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella

Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella
Opskrift på snasket butterdejsbrød med hvidløgsost og mozzarella.
Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella – Nemt madbrød

Denne butterdejskrans med hvidløg og mozzarella er perfekt tilbehør til en god suppe, til grillen eller på tapasbordet.
Det er en rulle butterdej smurt med hvidløgsost og fyldt med masser af revet mozzarella, bagt til perfektion med sesam på toppen.
Den er både nem og hurtig at lave, og resultatet er en lækker, sprød krans med cremet hvidløgssmag, der vil imponere enhver gæst.
Perfekt til dig, der vil have noget hurtigt og lækkert på bordet.
Server den alene eller sammen med andre småretter – den passer perfekt til næsten alt.

Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella – Nemt madbrød

Butterdejskrans med hvidløg og mozzarella

Opskrift på snasket butterdejsbrød med hvidløgsost og mozzarella.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Appetizer, Brød, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Butterdejsbrød, Butterdejsstang, Hvidløgsbrød
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 150 g flødeost med hvidløg
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 æg, sammenpisket – til pensling
  • Evt. friskkværnet peber og sesam

Sådan gør du

  • Rul butterdejen ud, og smør hele fladen med flødedost.
  • Fordel mozzarellaen på toppen, og krydr evt. med friskkværnet peber.
  • Rul butterdejen sammen til en lang pølse – på den lange led og læg samlingen nedad.
  • Lav mellemdybe skrå snit i dejen med ca. 5-6 centimeters mellemrum – og mas dejen let ned med bagsiden af en kniv, imellem hvert snit.
  • Fold nu butterdejen til en cirkel, og klem dejen godt sammen i samlingen.
  • Pensl med æg og drys evt. med sesam.
  • Bag butterdejskransen i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme, i ca. 22-25 minutter – midterste rille.
  • Lad brødet hvile 5-8 minutter inden det serveres.

Kommentarer

  1. 5 stars
    Nem og lækkert:)

  2. 5 stars
    Super nem at lave pg der smager virkelig godt. Sådan virkelig! Mit andet forsøg blev bedre. Butterdejen skal æltes super tynd og der skal en del revet ost til. Super lækkert!

  3. Pernille

    Det ser virkeligt lækkert ud ! Tror du det kan fryses ?

    • Hej Pernille

      Tusind tak 🙂
      Det tænker jeg sagtens den kan, men ved ikke hvor porøs den bliver end optøning 🙂

      Kh Dianna

5 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)