
Leder du efter en hurtig og lækker appetizer, snack eller let forret?
Disse røsti vafler med laksesalat er det perfekte valg. Med købte rösti kartofler, der tilberedes i vaffeljernet til de er gyldne og sprøde, får du en fantastisk base for den cremede laksesalat lavet med varmrøget laks, flødeost, citron og dild. Denne kombination er både nem at lave og utrolig smagfuld.
Rösti vafler med laksesalat er perfekte som fingerfood, stående hapser til festen, eller bare som en snack i solen med et glas kølig chardonnay.
En sikker vinder til enhver anledning.

Rösti vafler med laksesalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 16 stk rösti kartofler, optøede
- Forårsløg, fintsnittet
Laksesalat
- 150 g varmrøget laks
- 200 g flødeost
- 1 lille rødløg, finthakket
- 1 bdt dild, finthakket – ca. 2 spsk
- 1/2 citron, saften heraf
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til laksesalaten og smag til med salt og friskkværnet peber.Opbevar den på køl til den skal servres.
- Læg de optøede rösti kartofler i et vaffeljern, og mas dem flade. Bag dem til de er gyldne og sprøde.Fortsæt til alle kartofler er færdige, og læg dem løbende til side på en bageris, så de forbliver sprøde.
- Top röst vaflerne med en skefuld laksesalat og drys med forårsløg og friskkværnet peber.

Nemme og lækre rosti med laks. De blev rost til skyerne til min mands 40 års fødselsdag. Smagte helt fanstastisk.
Hej Connie
Ej hvor dejligt at høre – tusind tak fordi du skriver det.
Og stort tillykke med din mands runde fødselsdag 🙂
Kh Dianna
Stor ros til dig……smagte så godt .
Ikke sidste gang de bliver lavet her mums .
Hej Ella
Hvor er det bare dejligt at høre. Tusind tak for din dejlige besked 🙂
Kh Dianna
Må man spørge, om det er rösti fra Flensted? Så i stedet for at friturestege dem, får de en tur i vaffeljernet?
Lyder superlækkert!
Hej Lene
Uhhh kan ikke huske mærket – men helt korrekt at de kommer i vaffeljernet i stedet for ovn/friture.
De skal blot lige tø op inden de kommer i vaffeljernet 🙂
Kh Dianna
Kan de laves i god tid til gæster, de lyder nemlig lækre, skal bruge en forret til min runde dag?
Hej Margit
Det kan du sagtens gøre. De vil naturligvis miste deres sprødhed hvis de forberedes i god tid, men de vil stadig smage dejligt 🙂
Alternativt kan du “vafle” dem, og så lune dem i ovnen inden servering 🙂
Kh Dianna
Har du en god hjemmelavet opskrift på rösti kartofler, der så skal “vafles”? Det ser SÅ lækkert ud nemlig 😉
Så lækker. Lavede den til et selskab og alle var vilde med retten
Hejsa
Det er jeg simpelthen så glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna