Rejecocktail med hjemmelavet thousand Island dressing

Rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing

En klassiker der aldrig går af mode, – rejsecocktailen, her i en ny og smuk anretning.
Sommerenmad, det er sådan mange betegner en rejecocktail, og den friske og lette smag minder også om en lun sommerdag. Dog klæder denne rejecocktail alle årstider og i kombination med en frisk hjemmelavet thousand island dressing er den ikke til at gå fejl af.

Rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing

Ingredienser

  • 250 g gode rejer, skyllere og drænet for væde
  • 1 bdr friske grønne asparges
  • 1 stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet
  • Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt
  • Thousand island
  • 1 dl god mayonnaise, - vi bruger Hellmann's
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1 spsk ketchup
  • 1 tsk dijonsennep
  • 4 cornichoner, finthakkede
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 1/2 bdt frisk dild, finthakket
  • 1/4 citron, saften heraf
  • Salt og peber
  • Friskbagte lune flutes, - prøv vores opskrift på lækre friske flutes

Fremgangsmåde

1

Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.

2

Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top den med salaten.

3

Top af med rejer, friske dildkviste og syre.

4

Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*