En klassiker der aldrig går af mode, – rejsecocktail, her i en ny og smuk anretning.
Sommerenmad, – det er sådan mange betegner en rejecocktail, og den friske og lette smag minder også om en lun sommerdag. Dog klæder denne rejecocktail alle årstider, og i kombination med en frisk hjemmelavet thousand island dressing er den ikke til at gå fejl af.
Rejecocktail med thousand island
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g
gode rejer, skyllere og drænet for væde
- 1 bdt friske grønne asparges
- 1 gl hvide asparges
- 1
stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet
-
Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt
Thousand island
- 1 dl
god mayonnaise, - vi bruger Hellmann's
- 1 dl
cremefraiche 18%
- 2 spsk
ketchup
- 1 tsk
dijonsennep
- 1/2 tsk mild chilipulver
- 4
cornichoner, finthakkede
- 1
skalotteløg, finthakket
- 1/2 bdt frisk dild, finthakket (kan undlades)
- 1/4 citron, saften heraf
-
Salt og peber
- Friskbagte lune flutes - klik her for opskrift på lækre friske flutes
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
- Skær de friske og glas asparges i mindre stykker.
- Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top med de sprøde salater.
- Fordel rejerne herover, friske asparges og asparges fra glas, - og pynt med frisk dild og syre.
- Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.
Pingback: Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing