En klassiker der aldrig går af mode, – rejsecocktailen, her i en ny og smuk anretning.
Sommerenmad, det er sådan mange betegner en rejecocktail, og den friske og lette smag minder også om en lun sommerdag. Dog klæder denne rejecocktail alle årstider og i kombination med en frisk hjemmelavet thousand island dressing er den ikke til at gå fejl af.
Rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing
Opskrift på rejecocktail med hjemmelavet thousand island dressing
Ingredienser
- 250 g gode rejer, skyllere og drænet for væde
- 1 bdr friske grønne asparges
- 1 stort romaine, crisp salat elle lignende, fint snittet
- Frisk dild, brøndkarte og evt. syre til pynt
- Thousand island
- 1 dl god mayonnaise, - vi bruger Hellmann's
- 1 dl cremefraiche 18%
- 1 spsk ketchup
- 1 tsk dijonsennep
- 4 cornichoner, finthakkede
- 1 skalotteløg, finthakket
- 1/2 bdt frisk dild, finthakket
- 1/4 citron, saften heraf
- Salt og peber
- Friskbagte lune flutes, - prøv vores opskrift på lækre friske flutes
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
Lav en bue på tallerkenen med dressingen, og top den med salaten.
Top af med rejer, friske dildkviste og syre.
Server rejecocktailen med friskbagte flutes og ekstra dressing ved siden af.
Pingback: Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing