Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing

Thousand Island

Thousand Island dressing
Opskrift på den lækreste hjemmelavede thousand Island dressing.
Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing

Nem opskrift på Thousand island dressing, – en skøn cremet tomatdressing med dild, syltede agurker, mayonnaise og citron.
Thousand island dressing smager vidunderligt til en klassisk rejecocktail, til et stjerneskud, i pitabrød eller til sommerens salater.
Smagen er frisk og lækker, og den går perfekt til f.eks. fisk og skaldyr, men også til lyst kød. Prøv den f.eks. til et stykke stegt kylling eller i en kyllingeburger.

Hjemmelavet Thousand island smager vidunderligt, – og den kan altså slet ikke sammenlignede med den man kan købe.
Prøv min opskrift på thousand island dressing. Den er fyldig og cremet, og jeg vil næsten vove at påstå, at man ikke kommer til at købe en færdiglavet igen, når først man har prøvet denne.

Thousand Island dressing holder sig fint på køl i 4-5 dage, såfremt at alle ingredienser der er brugt er friske og indenfor mindst holdbar dato.

Thousand Island - Opskrift på Thousand Island dressing

Thousand Island dressing

Opskrift på den lækreste hjemmelavede thousand Island dressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Aubergine dip, Avocadodressing, Cocktailsauce
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 125 g

    cremefraiche 18%

  • 100 g

    god mayonnaise, - vi bruger Hellmann's

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    dijonsennep

  • 1 syltet drueagurk, finthakket - ca. 40 gram
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1/2 bdt frisk dild, finthakket
  • 1 spsk citron, friskpresset
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
    Tilsæt evt. mere ketchup, hvis du ønsker mere tomatsmag.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)