Nemme og lækre flutes, bløde og saftige og super hurtige at bage.
Perfekt til sommerens grill eller efterårets og vinterens supper.
Nemme og hurtige flutes
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 25 g
gær
- 3 dl
lunken mælk
- 450 g
hvedemel
- 20 g
smør
- 1 spsk
sukker eller honning
- 1 tsk
salt
-
Mælk til pensling
-
Evt. sesam til topping
Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker eller honning.
- Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør det godt ind i dejen.
- Tilsæt smørret i mindre klumper, og rør dejen til den samler sig, gerne på maskine, - i ca. 8 min.
- Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min., - dæk skålen med film og et klæde.
- Del dejen i 3 og form dem til lange flutes.
- Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 min. under et klæde.
- Pensl med mælk og drys evt. med sesam.
- Lav 2 dybe snit i hvert brød og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig ovn, i ca. 12-15 min.
Pingback: Fanø laks - Opskrift på forret med fanø laks og rygeost
Pingback: Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks
Pingback: Kålsalat med varmrøget laks - Opskrift på kålssalat med laks
Super lækkert brød
Hej Jannie
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød
Hejsa
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din besked 🙂
Dbh Dianna
De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød med en sprød skorpe.
Hej Anita
Hvor er det dejligt at hører – tusind tak 🙂
Kh Dianna