Nemme og lækre flutes, bløde og saftige og super hurtige at bage.
Perfekt til sommerens grill eller efterårets og vinterens supper.
Nemme og hurtige flutes
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 25 g
gær
- 3 dl
lunken mælk
- 450 g
hvedemel
- 20 g
smør
- 1 spsk
sukker eller honning
- 1 tsk
salt
-
Mælk til pensling
-
Evt. sesam til topping
Sådan gør du
- Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker eller honning.
- Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør det godt ind i dejen.
- Tilsæt smørret i mindre klumper, og rør dejen til den samler sig, gerne på maskine, - i ca. 8 min.
- Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min., - dæk skålen med film og et klæde.
- Del dejen i 3 og form dem til lange flutes.
- Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 min. under et klæde.
- Pensl med mælk og drys evt. med sesam.
- Lav 2 dybe snit i hvert brød og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig ovn, i ca. 12-15 min.
Pingback: Fanø laks - Opskrift på forret med fanø laks og rygeost
Pingback: Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks
Pingback: Kålsalat med varmrøget laks - Opskrift på kålssalat med laks
Super lækkert brød
Hej Jannie
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød
Hejsa
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din besked 🙂
Dbh Dianna
De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød med en sprød skorpe.
Hej Anita
Hvor er det dejligt at hører – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hej
Hvordan tilberedes det hvis det skal grilles? På forhånd tak
Hej Molly
Jeg har desværre ikke prøvet at tilberede/bage flutene i grill.
Men tænker e pizzasten, indirekte varme og så samme temperatur og bagetid 🙂
Kh Dianna
Hvordan vil du gøre hvis de skal kunne fryses og genopvarmet på dagen hvor man skal bruge dem?
Hej Line
Jeg ville blot fryse dem, og så lade dem tø helt op inden de opvarmes.
sprøjt gerne overfladen med lidt vand inden du varmer dem i ovnen i ca. 5-8 minutter ved 200 grader 🙂
Kh Dianna