Hjemmebagte flutes - Opskrift på nemme bløde flutes

Nemme og hurtige flutes

Nemme og hurtige flutes
Opskrift på lækre bløde flutes
Denne opskrift giver 3 stk.
Hjemmebagte flutes - Opskrift på nemme bløde flutes

Nemme og lækre flutes, bløde og saftige og super hurtige at bage.
Perfekt til sommerens grill eller efterårets og vinterens supper.

Hjemmebagte flutes - Opskrift på nemme bløde flutes

Nemme og hurtige flutes

Opskrift på lækre bløde flutes
Denne opskrift giver 3 stk.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.11 fra 29 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 25 g

    gær

  • 3 dl

    lunken mælk

  • 450 g

    hvedemel

  • 20 g

    smør

  • 1 spsk

    sukker eller honning

  • 1 tsk

    salt

  • Mælk til pensling

  • Evt. sesam til topping

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker eller honning.
  • Tilsæt mel og salt, lidt ad gangen, og rør det godt ind i dejen.
  • Tilsæt smørret i mindre klumper, og rør dejen til den samler sig, gerne på maskine, - i ca. 8 min.
  • Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 45 min., - dæk skålen med film og et klæde.
  • Del dejen i 3 og form dem til lange flutes.
  • Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 min. under et klæde.
  • Pensl med mælk og drys evt. med sesam.
  • Lav 2 dybe snit i hvert brød og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig ovn, i ca. 12-15 min.

Kommentarer

  1. Pingback: Fanø laks - Opskrift på forret med fanø laks og rygeost

  2. Pingback: Poke bowl med laks - Opskrift på Poké bowl med laks

  3. Pingback: Kålsalat med varmrøget laks - Opskrift på kålssalat med laks

  4. Jannie

    5 stars
    Super lækkert brød

  5. Anonym

    De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød

  6. Anita Borbjerg Jensen

    De smagte rimelig fantastik, blødt og saftigt brød med en sprød skorpe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)