Fantastisk lækker pizza toppet med sæsonens stenbiderrogn, – frisk og lækkert og super nemt.
Bunden bagte jeg med mascarpone, – og efter den havde kølet en smule af blev den toppet med frisk stenbiderrogn, kold creme fraiche og forskelligt grønt. Wow, – det er ikke sidste gang den kommer på bordet i løbet af denne sæson 🙂
Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 250 g
mascarpone
- 200 g
stenbiderrogn
- 2 dl
creme fraiche, gerne 38%
- 1
lille rødløg, skåret i ringe
- 1 bdt
purløg, finthakket
-
Frisk dild og evt. ærteskud eller andet frisk grønt til toppen
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
- Fordel mascarponen på alle 4 bunde og smør det godt ud, - ligesom var det en tomatsauce.
- Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader, og lad derefter bundene køle en smule af på et par riste.
- Top bundene med frisk stenbiderrogn, iskold creme fraiche, friske løgringe, purløg, dild og ærteskud.
Det ser godt nok lækkert ud. Det skal prøves 🙂
Det er jeg så glad for at du synes, tusind tak 🙂 Den smager også virkelig dejligt kan du tro 🙂
Rigtig god dag.
De bedste hilsner
Dianna
nu skal jeg lave denne pizza for 3. gang til gæster. Den smager SÅ godt.
og alle den bliver serveret for er vilde med den.
Hejsa
Hvor er det bare dejligt, – det er jeg så glad for at høre 🙂
Tusind tak, og rigtig god påske 🙂
Dbh Dianna