Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Fantastisk lækker pizza toppet med sæsonens stenbiderrogn, – frisk og lækkert og super nemt.
Bunden bagte jeg med mascarpone, – og efter den havde kølet en smule af blev den toppet med frisk stenbiderrogn, kold creme fraiche og forskelligt grønt. Wow, – det er ikke sidste gang den kommer på bordet i løbet af denne sæson 🙂

Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Opskrift på frisk og lækker pizza toppet med mascarpone, stenbiderrogn, kold creme fraiche og grønt.
5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 250 g

    mascarpone

  • 200 g

    stenbiderrogn

  • 2 dl

    creme fraiche, gerne 38%

  • 1

    lille rødløg, skåret i ringe

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • Frisk dild og evt. ærteskud eller andet frisk grønt til toppen

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel mascarponen på alle 4 bunde og smør det godt ud, - ligesom var det en tomatsauce.
  • Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader, og lad derefter bundene køle en smule af på et par riste.
  • Top bundene med frisk stenbiderrogn, iskold creme fraiche, friske løgringe, purløg, dild og ærteskud.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet
Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping
Pizza med stenbiderrogn – Opskrift på skøn pizza topping

Kommentarer

  1. Jensen

    Det ser godt nok lækkert ud. Det skal prøves 🙂

    • Det er jeg så glad for at du synes, tusind tak 🙂 Den smager også virkelig dejligt kan du tro 🙂

      Rigtig god dag.

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. Anonym

    5 stars
    nu skal jeg lave denne pizza for 3. gang til gæster. Den smager SÅ godt.
    og alle den bliver serveret for er vilde med den.

    • Hejsa

      Hvor er det bare dejligt, – det er jeg så glad for at høre 🙂
      Tusind tak, og rigtig god påske 🙂

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse