Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Fantastisk lækker pizza toppet med sæsonens stenbiderrogn, – frisk og lækkert og super nemt.
Bunden bagte jeg med mascarpone, – og efter den havde kølet en smule af blev den toppet med frisk stenbiderrogn, kold creme fraiche og forskelligt grønt. Wow, – det er ikke sidste gang den kommer på bordet i løbet af denne sæson 🙂

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på frisk og lækker pizza toppet med mascarpone, stenbiderrogn, kold creme fraiche og grønt.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 250 g mascarpone
  • 200 g stenbiderrogn
  • 2 dl creme fraiche, gerne 38%
  • 1 lille rødløg, skåret i ringe
  • 1 bdt purløg, finthakket
  • Frisk dild og evt. ærteskud eller andet frisk grønt til toppen
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.

2

Fordel mascarponen på alle 4 bunde og smør det godt ud, - ligesom var det en tomatsauce.

3

Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader, og lad derefter bundene køle en smule af på et par riste.

4

Top bundene med frisk stenbiderrogn, iskold creme fraiche, friske løgringe, purløg, dild og ærteskud.

Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping
Pizza med stenbiderrogn – Opskrift på skøn pizza topping

Kommentarer

  1. Jensen

    Det ser godt nok lækkert ud. Det skal prøves 🙂

    • Det er jeg så glad for at du synes, tusind tak 🙂 Den smager også virkelig dejligt kan du tro 🙂

      Rigtig god dag.

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*