Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt
Opskrift på frisk og lækker pizza toppet med mascarpone, stenbiderrogn, kold creme fraiche og grønt.
Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Fantastisk lækker pizza toppet med sæsonens stenbiderrogn, – frisk og lækkert og super nemt.
Bunden bagte jeg med mascarpone, – og efter den havde kølet en smule af blev den toppet med frisk stenbiderrogn, kold creme fraiche og forskelligt grønt. Wow, – det er ikke sidste gang den kommer på bordet i løbet af denne sæson 🙂

Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping

Pizza med stenbiderrogn, mascarpone og grønt

Opskrift på frisk og lækker pizza toppet med mascarpone, stenbiderrogn, kold creme fraiche og grønt.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 250 g

    mascarpone

  • 200 g

    stenbiderrogn

  • 2 dl

    creme fraiche, gerne 38%

  • 1

    lille rødløg, skåret i ringe

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • Frisk dild og evt. ærteskud eller andet frisk grønt til toppen

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel mascarponen på alle 4 bunde og smør det godt ud, - ligesom var det en tomatsauce.
  • Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader, og lad derefter bundene køle en smule af på et par riste.
  • Top bundene med frisk stenbiderrogn, iskold creme fraiche, friske løgringe, purløg, dild og ærteskud.
Pizza med stenbiderrogn - Opskrift på skøn pizza topping
Pizza med stenbiderrogn – Opskrift på skøn pizza topping

Kommentarer

  1. Det ser godt nok lækkert ud. Det skal prøves 🙂

    • Det er jeg så glad for at du synes, tusind tak 🙂 Den smager også virkelig dejligt kan du tro 🙂

      Rigtig god dag.

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv et svar til Jensen Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*