Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping

Pizza bianco med kantareller, majs og mascarpone

Pizza bianco med kantareller, majs og mascarpone
Opskrift på en fantastisk lækker vegetar venlig pizza toppet med kantareller og majs.
Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping

Enkelt og virkelig lækker pizza toppet med oste, friske kantareller og bagte majskolber, – en skøn vegetar venlig pizza med masser af smag.
Denne pizza smager simpelthen fantastisk, jeg er vild med den lidt usædvanlige topping, som jeg faktisk fik inspiration til ud fra en tartelet jeg engang fik, med selv samme fyld.
Jeg foretrækker at bruge friske majskolber, men er årstiden ikke til det, kan majs fra dåse eller frost naturligvis bruges med samme lækre resultat.
Det er vigtigt du børster dine kantareller rene og ikke vasker dem i vand, – de vil suge alt for meget vand og gøre pizzaen blød og sjasket.

Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping

Pizza bianco med kantareller, majs og mascarpone

Opskrift på en fantastisk lækker vegetar venlig pizza toppet med kantareller og majs.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Topping

  • 2  majskolber (majs fra dåse eller frost kan også bruges)
  • 250 g

    mascarpone

  • 3 bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
  • 200 g

    kantareller

  • Frisk blød timian til toppen

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl majskolberne og pak dem ind i alufolie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved200 grader.
  • Befri dem derefter for blade og tråde, og skær dem langs stokken så de lige akkurat hænger sammen i stykker.
  • Børst kantarellerne fri for urenheder med en blød børste.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på bundene.
  • Top dem med kantareller og majs, og bag dem i ca. 15 min. ved 250 grader.
  • Top pizzaerne med frisk blød timian, rigeligt friskkværnet peber og lidt salt.
Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med kantareller og majs – Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med kantareller og majs – Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med kantareller og majs - Inspiration til pizza topping
Pizza bianco med kantareller og majs – Inspiration til pizza topping

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)