Risret med svinekød - Opskrift på nem risret med svinekød

Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris

Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris
Opskrift på nem og lækker risret med karry kogte ris, svinekød og grøntsager
Risret med svinekød - Opskrift på nem risret med svinekød

Nem og super lækker risret for hele familien, – masser af grøntsager, god smag og super hurtig at bikse sammen.
Den er perfekt at lune dagen efter, – hvis der skulle være lidt tilbage til frokost.

Risret med svinekød - Opskrift på nem risret med svinekød

Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris

Opskrift på nem og lækker risret med karry kogte ris, svinekød og grøntsager
4.29 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Hovedret
Køkken: Asien, Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Ris

  • 3 dl paraboloid ris
  • 1 l kyllinge bouillon
  • 2 spsk karry
  • 1 spsk gurkemeje

Risret

  • 500 g hakket svinekød
  • 250 g bacon, i små tern
  • 1 løg, finthakket
  • 2 peberfrugter, rød og grøn, skåret i små tern
  • 3 forårsløg, fintsnittet
  • 2 store gulerødder, skåret i små tern
  • Salt og peber
  • Olie
  • Finthakket persille til toppen

Sådan gør du

Ris

  • Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
  • Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem hurtigt i rindende koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.

Risret

  • Varm lidt olie i en gryde og steg baconen af til den er godt sprød.
  • Tilsæt løg og forårsløg og steg dem klare.
  • Tilsæt svinekød og lad det brune godt af.
  • Hæld gulerødder og peberfrugterne ved og steg med i 5 minutters tid, til de er let møre.
  • Hæld risene over og varm retten godt igennem.
  • Smag til med salt og peber, – og server retten toppet med lidt finthakket persille.

Kommentarer

  1. Hvorfor står der kyllinge bouillon. ? Skal der en bouillon terning i sammen med karry og gurkemeje i vandet. ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*