Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris
Opskrift på nem og lækker risret med karry kogte ris, svinekød og grøntsager

Nem og super lækker risret for hele familien, – masser af grøntsager, god smag og super hurtig at bikse sammen.
Den er perfekt at lune dagen efter, – hvis der skulle være lidt tilbage til frokost.

Orientalsk risret med svinekød, grønt og karry ris
Opskrift på nem og lækker risret med karry kogte ris, svinekød og grøntsager
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Ris
- 3 dl paraboloid ris
- 1 l kyllinge bouillon
- 2 spsk karry
- 1 spsk gurkemeje
Risret
- 500 g hakket svinekød
- 250 g bacon, i små tern
- 1 løg, finthakket
- 2 peberfrugter, rød og grøn, skåret i små tern
- 3 forårsløg, fintsnittet
- 2 store gulerødder, skåret i små tern
- Salt og peber
- Olie
- Finthakket persille til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
Ris
- Varm kyllinge bouillonen i en stor gryde og tilsæt karry og gurkemeje.
- Kog risene heri, som anvist på pakken. Dræn dem derefter for væde og skyld dem hurtigt i rindende koldt vand. Lad dem dræne i en sigte.
Risret
- Varm lidt olie i en gryde og steg baconen af til den er godt sprød.
- Tilsæt løg og forårsløg og steg dem klare.
- Tilsæt svinekød og lad det brune godt af.
- Hæld gulerødder og peberfrugterne ved og steg med i 5 minutters tid, til de er let møre.
- Hæld risene over og varm retten godt igennem.
- Smag til med salt og peber, – og server retten toppet med lidt finthakket persille.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Hvorfor står der kyllinge bouillon. ? Skal der en bouillon terning i sammen med karry og gurkemeje i vandet. ?
Hej Maria
Ja jeg koger risene i vand med bouillon og krydderierne:)
De beste hilsner
Dianna
Elsker de her ris retter:)
Virkelig lækker!
Tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre:)