Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Kyllinge Shawarma – Kyllinge kebab på spyd

Kyllinge Shawarma - Kyllinge kebab på spyd
Opskrift på kyllinge shawarma tilberedt på grill.
Alternativt kan den tilberedes i ovnen.
Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Lækker hjemmelavet kyllinge shawarma tilberedt på rotisseri på grillen. Super nemt og fantastisk lækkert. Kødet er marineret i mit hjemmelavede kebab/shawarma krydderi og derefter samlet på spydet.
Har man ikke mulighed for at grille, kan kødet sættes på spyd og tilberedes i ovnen (160 grader almindelig ovn), – her vil jeg anbefale at vende kødet nogle gange undervejs. Læg gerne spyddet på en “holder” så kødet ikke ligger fladt på bagepladen.
Kyllingekødet kan også skæres i mindre stykker, marineres og steges på panden, – nemt og hurtigt 🙂

Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab

Kyllinge Shawarma - Kyllinge kebab på spyd

Opskrift på kyllinge shawarma tilberedt på grill.
Alternativt kan den tilberedes i ovnen.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Antal: 6-8 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Sådan gør du

  • Halver kyllingebrysterne på den flade led, så du ender med 2 flade stykker ud af et bryst.
  • Bland olie og kebabkrydderi og vend kyllingestykkerne heri, krydr med salt. Er tiden til det, så lad gerne kyllingen marinere et par timer.
  • Skær løget i brede ringe, - lad den ene halvdel af det ene løg, forblive med skallen på, - det fungerer som en god base på spydet.
  • Sæt det halve løg på spydet og monter nu kyllingestykkerne med løgringe i mellem, - pres det hårdt sammen undervejs. Når alt kylling og løg er brugt, monteres spydets endeskive, - og kødet mases godt sammen inden endeskiven spændes.
  • Varm grillen op til ca. 160 grader, og tilbered kyllingen på rotisseri til en kerne temperatur på 70 grader. Det tager ca. 1 1/2 time, - alt efter hvor "tyk" shawarma spydet er lavet.
Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet kyllinge shawarma – Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet kyllinge shawarma – Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet durum med kyllinge kebab - Hjemmelavet shawarma
Hjemmelavet kyllinge shawarma – Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet kyllinge shawarma - Opskrift på kyllinge kebab
Hjemmelavet kyllinge shawarma – Opskrift på kyllinge kebab

Kommentarer

  1. Kan man lægge kyllingen i marinade aften inden man skal spise det?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*