Kylling i karry med hakket kylling – Nem million kylling

Kylling i karry med hakket kylling

Kylling i karry med hakket kylling - Million kylling
Opskrift på cremet kylling i karry med hakket kylling og grøntsager.
Kylling i karry med hakket kylling – Nem million kylling

Kylling i karry med hakket kylling – nem comfort food hele familien elsker.

Den her version af kylling i karry – også kaldet million kylling – er et hit hos både store og små.
Retten er lavet med hakket kylling og masser af grøntsager skåret i små tern, hvilket giver en cremet, saftig og virkelig lækker konsistens. Og bonus: Når grøntsagerne skæres fint, bliver tilberedningstiden minimal – perfekt til travle hverdage.
Smagen er mild, rund og fyldt med comfort – lige som en kylling i karry skal være. Og så er den nem at justere i styrke, afhængigt af hvilken type karry du bruger. Smag til og tilpas efter familiens smagsløg – de små vil elske den, og de voksne kan spice den lidt op med chili.

Server med f.eks.

  • Klassiske kogte ris eller nudler
  • Blomkålsris eller squashspaghetti for et grønnere take
  • En skefuld creme fraiche på toppen for lidt ekstra cremethed

Det er en alsidig og nem ret, der oser af hverdagsluksus på den nemme måde.

Kylling i karry med hakket kylling – Nem million kylling

Kylling i karry med hakket kylling – Million kylling

Opskrift på cremet kylling i karry med hakket kylling og grøntsager.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Grøntsager, Karryretter
Samlet tid: 12 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 60 g smør
  • 2 spsk olie
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 150 g gulerødder, skåret i små tern
  • 500 g hakket kylling
  • 275 g squash, skåret i små tern
  • 3 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 1/2 spsk hvedemel
  • 4 dl kylling bouillon
  • 1 dl fløde eller sødmælk
  • Salt og friskkværnet peber

Til servering

  • Kogte ris eller nudler
  • Hakket persille

Sådan gør du

  • Smelt smørret på en pande sammen med olien, og steg løgene af til de er klare.
  • Tilsæt gulerodstern og hvidløg og steg det i et par minutter.
  • Skub fyldet til side på panden, og brun kyllingekødet. Krydr med salt og friskkværnet peber og vend det godt sammen.
  • Tilsæt squash og steg videre i et par minutter og drys derefter karry og gurkemeje over. Lad det varme med et øjeblik og rør derefter melet i.
  • Hæld bouillon og fløden ved, og lad retten små simre i 5-10 minutter.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber og server med ris eller nudler.

Kommentarer

  1. Vibeke

    Hejsa, tror du har glemt at skrive hvor meget hakket kylling du bruger. Elsker dine opskrifter og bruger dem flere gange om ugen. God weekend . Mange hilsner Vibeke

    • Hej Vibeke

      Du har helt ret, tænk at glemme så vigtig en detalje – det var en smutter 🙂
      Det er tilføjet nu, tak fordi du skriver det, og tak for de søde ord 🙂

      Kh Dianna

  2. Kristina

    Hvor meget kyllinge kød skal der bruges ?

  3. 5 stars
    Lækkert og knap så omstændigt som at lave boller i karry. Men måske du lige skulle skrive hakket kylling i ingrediens listen 😉

    • Hej Annie

      Haha, så det godt – det er opdateret:) Men tak fordi du skriver det, og tak for de søde ord 🙂

      Kh Dianna

  4. Anders Xenius Kristensen

    5 stars
    Endnu en super ret fra dig af

5 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)